Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Ритуали с ключове, които ще ви донесат късмет

Видяна: 28182 пъти

Още от древни времена хората са вярвали, че ключовете не се ограничават до основното си предназначение. На тези предмети приписвани магически свойства, заради които били част от обреди и суеверия.
В повечето култури ключовете символизират мъдрост, а знаците, свързани с тях, обикновено означават нещо положително, разказват от сайта Dailyhoro.ru. Вижте най-честите суеверия с ключове:
Ако намерите ключ или връзка ключове, това означава, че сте близо до осъзнаването на своите цели. Това е благоприятна поличба, която предвещава нещо много добро - вероятно сте намерили ключа към щастието.
Ако намерите ключ, който е много стар, това показва, че през следващите дни може да имате пророчески сън или вече сте го получили в деня, в който е открит предметът. Това се случва относително рядко. В източната култура намирането на стар и ръждясал ключ е знак за предстоящ финансов късмет. Можете да очаквате допълнителен постоянен или еднократен случаен доход.
Ако сте загубили ключ или ключодържател, това може да повлияе негативно на късмета ви. Опитайте се да следите отблизо тези свои вещи. Ако някой от вашите ключове е счупен, това може да означава проблем във връзката. Бъдете изключително внимателни към молбите на половинката си и не влизайте в конфликти с нея през следващите няколко дни./флагман

Публикувана на
18 Юни 2021 година