Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Какво трябва да знаете за свекървата според зодията й

Видяна: 26960 пъти

Вероятно сте чували израза, че най-добрата свекърва е тази, която живее далеч. Факт е, че всяко правило има изключения, но въпреки това от векове се носят легенди за отношенията снаха-свекърва. Ето какво да очаквате от своята свекърва според нейната зодия.
Овен
С такава свекърва бъдете готови за постоянна намеса в личния ви живот. За да избегнете проблеми, преместете се в собствен дом, а най-добре и в друг град.
Телец
Свекървата Телец едва ли ще си позволи да се намеси в личния ви живот. Няма да ви е трудно да намерите общ език с нея.
Близнаци
Жените, родени под съзвездието Близнаци, винаги създават празнична атмосфера за хората около себе си. Такава свекърва винаги ще се държи не като майка, а по-скоро като приятелка.
Рак
Свекървата Рак буквално може да стане вашата втора майка. Тя винаги е готова да даде мъдри съвети и ще ви насочи в правилната посока.
Лъв
С нея винаги трябва да сте сдържани, възпитани и приятелски настроени. Свекървата Лъв ще остане очарована от комплименти. Така че по-добре е да я похвалите. Тя никога няма да премълчи, нещо което не ѝ харесва.
Дева
Ако свекървата Дева не ви хареса още на първата среща, тогава бъдете готови да превърне живота ви в ад. Направете всичко възможно, за да избягате от кавгите с нея.
Везни
Свекървата Везни е привърженик на мира и реда в къщата. Тя никога не вдига скандали и винаги се опитва да изглади всеки конфликт, възникнал между младоженците. От нея може да очаквате и съдействие за възпитанието на децата.
Скорпион
Свекървата Скорпион посреща по дрехите, а изпраща по ума. Буквално за минути тя може да направи заключения за бъдещата си снаха.
Стрелец
Свекървата Стрелец е жена, която с готовност ще приеме избора на сина си и никога няма да сее раздор. Тя е изключително щедра и никога не би отказала финансова помощ.
Козирог
Присъствието на свекървата Козирог може да остане незабелязано за снахата. Дамите от този знак живеят собствения си живот и нямат време да мислят за проблемите на децата си.
Водолей
Свекървата Водолей никога не налага мнението си. Тя няма време за кавги, винаги е весела и положително настроена.
Риби
Свекървата Риби е много спокойна и разумна жена. Ако майката на спътника ви е родена под този знак, тогава няма от какво да се страхувате. Тя ще се отнася с вас като със своя дъщеря.

Публикувана на
20 Юни 2021 година