Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Маринела на Ветко се запъти към парламента с Ролс Ройс, запалила скъпа пура в тузарско заведение

Видяна: 45320 пъти

Специализираният наказателен съд е пуснал Маринела Арабаджиева в луксозния ресторант „Dock 5”, да си прави предизборната кампания по график. Пловдивчанката е кандидат-депутат от „Движение заедно за промяната”. Тя е на 5-то място в листата за Бургаска област.

Кандидатурата на Арабаджиева изненада мнозина с дебюта си в политиката. В емоционален коментар във фейсбук тя призна, че тази сфера никога не я изкушавала, но по изключително болезнен начин разбрала, че всичко е политика – включително и правораздаването. Преди започването на кампанията тя е поискала от Специализирания съд в определени дни да може да напуска дома си, където е под домашен арест, за да се среща с потенциални избиратели.
Коалицията на Александър Товом – Лупи,, която я подкрепяла, нямала офиси и не било необичайно да се среща с граждани по заведения.
Оперативката със щаба премина в приятна обстановка на маса за 8 души - в най-хубавата част от крайморското заведение.Арабаджиева, въпреки че видимо е качила килограми, не е загубила и частица от светския нрав и висок стандарт на милионер – тя пушеше скъпа пура, хапваше си от здравословна зелена салата и калмари на плоча. Предпочитаната от нея напитка бе елегантно мохито, което доенергизираше с диетична кока кола.
Активистите от нейната коалиция „Движение заедно за промяната“, предимно блондинки, пристигнаха с Ролс Ройс със софийска регистрация – известен на тесния кръг от разбирачи като личния автомобил на Арабаджиева със специфичните две букви в регистрационния номер МА.
Подсъдимата за участие заедно със съпруга й Ветко Арабаджиев, също слезе от Ролс Ройса с палава шапка на Луи Вютон, която криеше светлата и нежна кожа от парещите слънчеви лъчи.. От Аудито пък излязоха млади мъже с вид на бодигардове, те се настаниха на съседната маса.
„Ако имам какво да съобщя, ще го направя с позиция по-късно", каза г-жа Арабаджиева репортерете, очаквайки да я оставят на спокойствие .
Миналата седмица и Ветко Арабаджиев даде старт на предизборната си кампания. Той също е кандидат за депутат от коалицията на Лупи, но в пловдивската листа. Предизбортото му парти беше в хотел „Марица“.флагман

Публикувана на
22 Юни 2021 година