Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Кога ще ви каже „Обичам те!“, зависи от зодията му

Видяна: 25193 пъти

Всички тръпнем да чуем двете вълшебни думички, когато започнем да се виждаме сериозно с даден мъж, затова може да видите кога спрямо неговият астрологичен знак, може да очаквате да ги чуете.
ОВЕН
Ако се срещате с мъж ОВЕН, шансовете да ви каже "Обичам те" изключително рано във взаимоотношенията ви, е много вероятно. Може да са шест седмици или дори по-малко от това. Той ще ви каже, че ви обича в най-неочаквания момент, защото този знак е известен със спонтанното си поведение.
ТЕЛЕЦ
Доста време ще отнеме на Телец да изплюе камъчето Той може да бъде най-романтичния партньор, който някога сте си пожелавали, защото за него стабилните отношения са приоритет, но понякога не е толкова добър с думите. И така, може да им отнеме една година или дори повече!
БЛИЗНАЦИ
Близнаците са социални пеперуди и бързо се сприятеляват, но те ще се въздържат да ви кажат думите, докато не са напълно сигурни. Те ще анализират вашите намерения и вероятно ще ви сложат малки клопки, за да се уверят, че вие сте жената за тези слова. Може да ви отнеме месеци или дори цяла година, докато той ви каже "Обичам те".
РАК
Представителите на този зодиакален знак са много чувствителни и сантиментални. Така че, не се изненадвайте, ако вашият мъж Рак ви разкаже за чувствата си още след две седмици след връзката.Те правят всичко да изглежда лесно и преодолимо, защото всичко което искат, сте вие!
ЛЪВ
Той няма да чака дълго, за да ви предложи брак, защото иска да бъде във връзка възможно най-бързо - дори месец-два. Той иска любов, комфорт и най-важното - внимание от вас. Вероятно ще се уговори за наистина приятна среща с хубаво вино и добра храна и ще бъде в момента най-накрая да ви каже какво чувства.
ДЕВА
Първите три до шест месеца са достатъчни за мъжа Дева да ви каже, че ви обича. Те са много романтични и ще ви завъртят главата от романтика, ако им позволите. Те обаче ще изчакат подходящия момент, за да кажат трите вълшебни думи, вместо да го бързат.
ВЕЗНИ
Вашият мъж Везни или ще изповяда любовта си към вас след една седмица, или ще отнеме доста време. Той ще опита всички тактики, за да ви накара да се влюбите в него, но ще му отнеме много време, за да разбере чувствата си към вас. Той ще ви обсипва с подаръци и комплименти, за да се чувствате добре.
СКОРПИОН
Той ще пусне фини намеци за това колко бързо и силно се влюбва във вас, но няма да каже точните думи дълго време. Трябва да сте съвместими, уверени и да бъдете като него, за да го накарате да признае любовта си към вас.
СТРЕЛЕЦ
Те няма да се свенят да ви кажат колко много означавате за тях. Мъжете Стрелци са готови да изповядват любовта си към вас, защото не искат да губят време за безполезни дела. Любовта им е искрена и те изцяло правят страхотни партньори.
КОЗИРОГ
Ще им отнеме около шест до осем месеца приблизително, за да ви кажат „Обичам те.“ Мъжът ви Козирог се нуждае от известно време, за да се установи във фазата на запознанствата и да ви опознае повече, преди да произнесе най-ценните думи. Бъдете сигурни, той никога няма да произнесе тези думи небрежно, а ще бъдат абсолютно верни за него!
ВОДОЛЕЙ
Те вероятно чакат да се уверят във вашите намерения към тях. Водолеите имат много дълбоко желание да обичат и да бъдат обичани от партньора си, така че рядко ще правят неща, които могат да ви наранят. Може дори да ви накарат да се чувствате изоставени, но не мислете така, защото това е просто начинът им бавно да се влюбите в тях.
РИБИ
Ще им отнеме много време, за да разберат и да ви разкажат за чувствата му, вероятно една година, защото Рибите са много срамежливи, що се отнася до любовта. Те смятат чувството за емоции за по-важно от изразяването им, така че не се разочаровайте, ако все още не са ви казали „Обичам те“. Ще го направят, рано или късно.

Публикувана на
22 Юни 2021 година