Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Какъв тип екс партньор сте според зодията си

Видяна: 20069 пъти

Знаете ли какъв тип бивши сте? Или пък искате да разберете защо вашият бивш/бивша се държи по определен начин? Не е нужно да ходите на психолог, астрологията ще ви даде отговор на въпроса. Споделихме какви бивши са половината знаци от зодиака, сега минаваме към останалите 6:
Везни
Везните са от хората, които просто не приемат промяната. За тях балансът е всичко и фактът, че нещо в което са инвестирали емоции, време и средства, вече не съществува, ги кара да се чувстват психически нестабилни. По всяка вероятност известно време ще звънят и ще молят бившите си да се съберат отново.
Скорпион
Без значение дали са влюбени или просто изпитват силна страст, Скорпионите имат силно развито чувство за собственост. А това означава, че не пускат лесно половинките си. Разделите при тях винаги са тежки и драматични, а чувствата силни – позитивни или негативни.
Стрелец
За разлика от своите зодиакални събратя от предния месец, Стрелците не таят лоши чувства към никого. Дори да ги зарежат, ще погледнат нещата под позитивен ъгъл и дори ще предложат на бившите си да си останат приятели.
Козирог
Изключително прагматични, Козирозите претеглят плюсове и минуси за всичко. Когато се сблъскат с раздялата, те са пълни реалисти и затова пускат лесно от ума и живота си другия човек.
Водолей
Водолеите са най-свободолюбивия знак в зодиака. Ето защо, когато те са извън връзка, са най-щастливи. Никакви лоши чувства, никаква драма, Водолеите са перфектните бивши, от които не трябва да се пазите или да очаквате неприятни изненади.
Риби
Олеле! Рибите със своята свръхчувствителност и меланхоличност остават с разбито сърце при раздяла. Светът за тях приключва, те се отдават на депресивни мисли и жално очакват бившият/бившата да се смили над тях и да се върне. От Рибите може да очаквате т. нар. тихо, но дълбоко страдание, което да ви изпълни с жал и емоционално изнудване.

Публикувана на
22 Юни 2021 година