Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Джена обявена за най-неграмотната чалгаджйка

Видяна: 27160 пъти

Правописът не е най-силната страна на певиците, затова даже Деси Слава има песен от преди десетилетие, кръстена „Правописна грешка“. Сред изпълнителките с лош български се нарежда и Джена, която вече три дни не обръща внимание на голяма грешка в пожеланията си към големия син на ръководителя на оркестър „Канарите“ Атанас Стоев – Стоян.
Той отпразнува излизането си от затвора след над 6 месеца престой с луд купон и предложения за брак, а Джена честити двете щастливи събития с пост в инстаграм.
„Желаем ви любов и обич след всички изпитания и препядствия до сега!“, обърна се тя към напусналия кауша и възлюбената му, но без да знае, че думата „препяТствие“ се пише с буква т, а не с д. Не за първи път Джена яко се излага с правопис, пише Хотнюз.
Навръх Атанасовден през 2018 година тя сбърка сериозно членуването на думите, заради което я попиляха в мрежата. Фолк звездата искаше да честити празника на тримата мъже в живота си–син, свекър и съпруг, които имат имен ден. Тогава тя направи цели три грешки, в които обърка членуването.

Публикувана на
22 Юни 2021 година