Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

С какво ще се сблъскаме тази сряда

Видяна: 14762 пъти

Овен
Този ден преобръща животи и съдби, вкарва ни в нов коловоз и ни среща с хора, които задълго може да останат в живота ни. Обърнете внимание на външния си вид. Очертават се случайни срещи, които променят съдби и професионални нагласи. Днес стоите на кръстопът, а светофарът пред вас светва в зелено. Тенденцията е проблемите ви бързо да се решат и преградите да се преодолеят.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Телец
Денят е благоприятен за всякакъв вид козметични процедури. Заемете се със себе си, променете прическа и визия, купете нов тоалет и се постарайте да изглеждате различно. Ще видите как и мислите ви ще се променят. Днес полезните вещества прекрасно циркулират в тялото ни. Движете се в приповдигнато настроение, създайте нови връзки, направете нови поръчки и договори.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Днес ще се сблъскате със силни противници. Бъдете внимателни в избора на посока, цел и партньорство. Постарайте се да изглеждате добре, особено ако усещате, че някой е на път да ви смачка самочувствието. Не давайте съвети, а се опитайте да усвоите чуждите и да използвате една безплатно предложен ви идея. Ден на пръстена и колелото. Добре е да се обвържете в честен съюз.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Рак
Съдбата завърта своето колело и променя позициите. Някой подтиснат излиза начело, а друг заемащ шефска позиция ще бъде детрониран. В момента може да играете двойни игри и да си позволявате участия в два взаимно конкуриращи се отбора. Бъдете внимателни. На 25-и ви предстои да изживеете някаква елиминация. Окопайте се на здрава позиция, създайте нови отношения и връзки.
5
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Лъв
Колелото на съдбата се завърта. Ще се случват събития, които ще ви вадят от кризата, ще ви осигуряват стимул и финансиране и ще ви свързват с подходящите хора. Облечете новите дрехи, откажете се от старите методи на работа, напаснете се на промените, които изискват нов подход в новата ситуация. Днес полезните мисли и вещества прекрасно се усвояват. Вие сте на ход.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Дева
Ден на трансформация, конкуренцията е безмилостна. Родените в първата декада може да изпуснат влака към победата в желанието да бъдат на много места едновременно. Отложете пътувания, ако работата и дадените обещания го изискват. Спазвайте закони и разпоредби. Може да бъдете санкционирани и да загубите нещо ценно. Постарайте се да изглеждате в тон с обстановката.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Везни
Този ден може да преобърне една губеща за вас ситуация в печеливша. Постарайте се да изглеждате добре и да направите впечатление навсякъде, където отивате. Ще ви посрещат по дрехите и визията, а ще ви изпращат по ума. Явете се на конкурси и прослушвания, дайте най-доброто от себе си и може да заемете така желаната позиция. Колелото на съдбата се завърта.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Което е било отдолу, подтискано и ограничено се освобождава и тръгва нагоре. Направете опит за внедряване в нова среда, не се ограничавайте в избора на посока и цел. Една промяна във външния вид ще ви се отрази добре. Купете си нов тоалет, освежете се в салон за разкрасяване. И ако искате в бъдеще да мислите и да се грижите за близките си, в този ден първо да се погрижите добре за себе си.
4
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Този ден сменя модела, променя правилата и поставя нови хора на позиции важни за бъдещата ви работа. Чакайте повишение и преназначение. Днес и утре Луната е във вашия знак в опозиция на Меркурий. Ще водите тежки битки и дано успеете да се измъкнете от едно напористо влияние и диктат. Очертават се пътувания, но във ваше отсъствие някой ще опита да се разпорежда с делата ви.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Козирог
Ден на пръстена и колелото. Вървите към обвързване и договаряне, към стабилизиращи връзки и договори, а някой е на прага на годеж или сватба. Чакайте и направете предложения. Ще се случват събития, които ще ви привличат към нужните за бъдещето ви партньори. Постарайте се да изглеждате добре. Кръвта се обновява, мислите текат в правилната посока и любовта е до вас.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Водолей
Днес лесно се усвояват нови знания и уроци. Правите първа крачка в непозната дейност и среда или привличате ново попълнение в работата си. Ако до сега сте били притискани от обстоятелствата днес ще получите някакво предимство и улеснение, което ще ви даде глътка въздух и ще изправи на крака личният ви бизнес. Добре е да се сключват нови договори, да се приемат и правят поръчки.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Този ден завърта колелото и вади на преден план всичко недовършено и пренебрегнато в миналото. Ще се наложи да се посвиете и да изпълните дадените обещания, преди да тръгнете напред по пътя на личната амбиция. Може да се отложат пътувания или да се наложи преместване на по-неизгодна позиция. Нещо планирано отпада. На повърхността излиза неглижираното от миналото.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве *монитор

Публикувана на
23 Юни 2021 година