Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Алла Пугачова благодари на небесата за младия си мъж

Видяна: 23040 пъти

Примадоната на руската естрада Алла Пугачова трогателно поздрави съпруга си – тв водещия Максим Галкин, за неговия 45-и рожден ден, който бе на 18 юни. Тържеството събра десетки представители на шоубизнеса, а видео от него публикува в Инстаграм продуцентът Йосиф Пригожин, приятел на двойката.
„Всеки ден благодаря на небесата, а ти знаеш каква е моята връзка с тях, за това, че ти се появи в живота ми. Аз през цялото време бях на сцената и си мислех, че тя ще ме свърже с някого, и сцената ми даде теб“, каза певицата на благоверния си.
Пугачова се пошегува, че на Галкин му е провървяло, тай като той винаги ще бъде за нея млад мъж. И добави, че разликата във възрастта им я прави щастлива. Алла е на 72 години и макар че пластичната хирургия я прави да изглежда на половината от тях, почти 6 петилетки са си сериозна разлика. Тя обаче явно не пречи на съпруга й, който след поздравлението страстно я разцелува.
Елизавета и Гари, 7-годишните близнаци на двойката, поздравиха баща си с изпълнение на рап парче, в което пеят, че той е достоен и умен човек, пример за подражание от всички. /монитор

Публикувана на
23 Юни 2021 година