Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Защо моделка крие, че е много умна

Видяна: 25986 пъти

Моделът Кандис Клос е включена в списъка на OnlyFans, но тя има повече от горещия си външен вид. Момичето е в Mensa, клуб за хора с висока интелигентност и това причинява когнитивен дисонанс при мъжете, разказва Daily Star.
Според Кандис никой не вярва, че нейното ниво на интелигентност е 136, защото това е само с четири точки по-малко от тези, които обикновено се наричат гении.
Твърди, че математиката и науката са били много по-лесни за нея в училище, отколкото за останалите. Вярно, тя била много срамежливо момиче. И все още е изненадана, че мъжете я намират за привлекателна. За да не изплаши феновете, Кандис се опитва да не разкрива принадлежността си към кастата на интелектуалците.
"Моите близки приятели знаят, но тяхното отношение към мен едва ли ще се промени. Но непознатите мъже са много изненадани, когато научат за това. Това може да изглежда секси за някои, но има и такива, които мислят по друг начин,"казва Кандис Клос.
Въпреки че в Менса няма членове на семейството й, Кандис вярва, че баща й е достоен кандидат.
Родителите на момичето обаче не били готови да се присъединят към елитния клуб.
Миналата година Кандис отново започнала обучението си, но приятел я посъветвал да се регистрира в портала OnlyFans, където потребителите публикуват откровени снимки с тяхно участие.
Перспективата да изкара добри пари й се сторила по-примамлива.
Сега печели над 20 хиляди долара на месец. Но основното нещо, което я привлича в този бизнес, е възможността да живее и работи навсякъде. Според Кандис ежедневните пътувания до задушния офис определено не са за нея и сега тя е щастлива, защото може да се издържа, като свободно пътува по света. /блиц

Публикувана на
23 Юни 2021 година