Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Съпруг обвинен в изневяра след погрешно получено писмо

Видяна: 18361 пъти

Жителка на Лондон е обвинила партньора си в изневяра, след като той получил картичка за Деня на бащата, съобщава "Мирър". 52-годишният англичанин Дарън Уилсън е очаквал картичка за Деня на бащата от 22-годишната си дъщеря Дарси в неделя, 20 юни. По погрешка обаче получава писмо, което е предназначено за друг баща.
В понеделник, 21 юни, докато Уилсън е на работа, на домашния му адрес е изпратена пощенска картичка, която първо е видяна от възлюбената му Кери. На картичката е изобразено новородено бебе, а надписът гласи: "Честит първи ден на бащата, татенце!"
Жената си помислила, че любимият ѝ има друго семейство и отново е станал баща. Тя се разгневила и започнала да звъни на "измамника". Неуспешните опити да се обади на Уилсън в работата му разгневяват Кери още повече и тя разбива телефона, компютъра и телевизора му.
"Разбирам реакцията на Кери, в нашата двойка има известни проблеми с доверието. Освен това децата ме наричат "татенце", така че картичката изглеждаше много правдоподобно", коментирал е Уилсън.
Представителите на фирмата за картички са се извинили за грешката и са предложили на мъжа да избере подарък от техния асортимент, както и да компенсират изцяло разходите за изпращане на картичка от дъщеря му Дарси.
Когато всички обстоятелствата се изяснили, двойката се сдобрила.
В Обединеното кралство Денят на бащата се празнува всяка година в третата неделя на юни. /блиц

Публикувана на
23 Юни 2021 година