Новина от категория България
Архив на публикациите

Професорът на Слави с хоби да снима голи жени, пише еротична поезия

Видяна: 24339 пъти

Имунологът и биотехнолог проф. Андрей Чорбанов е един от флагманите на партията на Слави Трифонов "Има такъв народ". 54-годишният учен нашумя покрай пандемията от коронавируса, но интересите му далеч надхвърлят микроскопите и епруветките. Професионален танцьор на сиртаки, поет с три издадени стихосбирки и... факир на аматьорската еротика.
Сам признава, че има огромна колекция от актови фотоси на голи аматьорки, които е заснел през годините. Колекцията си временно е скрил, за да не повлияе на политическата му кариера. Когато приключи с обществените авантюри, ще направи изложба с актови фотоси.
Наследил усета си към снимките от своя баща, който бил полупрофесионален фотограф. Още като ученик се криел из храсталаците да щрака интересни кадри, но тогава предпочитанията му били към животинки, а не към голи жени. Детската му мечта била да пътува до Африка с прочутия бръмбаролог д-р Петър Берон и да заснеме местната фауна.
Баща на трима пораснали сина, професорът залита освен по еротиката и по любовната лирика. Тя е в основата на трите му досегашни стихосбирки, но след време обещава да засегне и по-значими социално-обществени проблеми в своето творчество./лупа
Сн.: btv

Публикувана на
23 Юни 2021 година