Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

“Направиха цирк пред 3-годишния ни син!“, избухна съпругата на ст. комисар Рогачев

Видяна: 29040 пъти

Д-р Николета Рогачева, съпруга на отстранения тази сряда шеф на ОДМВР-Пловдив Йордан Рогачев, пусна гневен пост във фесбук. Тя разказва за преживения шок, когато днес в 12,05 ч. по обяд бус на Специализираните полицейски сили, подготвен за справяне с масови безредици, засякъл с „филмова маневра“ автомобила, шофиран от съпруга й.
Изскочили трима униформени и двама цивилни, които обявили, че са пратени да връчат заповедта за отстраняване на ст. комисаря.
„Цялото това представление само защото и.д. директор Тодоров решил, че това е най-уместния начин да бъде връчена заповед от министър Рашков! ...Тригодишният ни син стана свидетел на тази проява на безнаказаност и натиск...ама вие сте над закона!!!, възмущава се д-р Рогачева.
Обръщението й е към министър Бойко Рашков, президентския секретар Пламен Узунов и зам.-директора на пловдивската полиция Петър Тодоров- Тя ги пита: „Защо използвате държавната машинада „смаже“ неудобния ст.комисар Рогачев“. „Спите ли добре, комисар Тодоров? Вече няма кой да пречи на безчинствата, които сте замисили на наближаващите избори!“, язвителна е тя.

Публикувана на
23 Юни 2021 година