Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Астролог пророкува бъдещото на Лилибет

Видяна: 18910 пъти

На 4 юни е родена наследницата на херцога и херцогинята на Съсекс Лилибет Даяна Маунтбатън-Уиндзор. Бебето наследи първото име от прабаба си, кралица Елизабет, която наричали така галено в детството ѝ. Второто име е в памет на принцесата на Уелс. Астрологът, който добре познаваше лейди Ди, анализира зодията Близнаци и посочи, че не само името е свързано с известната баба Лилибет.
„Тя ще бъде много разговорлива и привлекателна като човек, ще бъде звезда сама по себе си“, каза Деби Франк пред сп. People. „Покойната ѝ баба беше зодия Рак с висока степен на емоционална интелигентност. Раците обичат да се грижат за хората и малката Лилибет може да насочи енергията си към помощ на другите.“
„Даяна би била много трогната, че и двете ѝ внучки носят нейното име. Ще бъде доволна, това е красив жест на любов от нейните момчета“, добави астрологът, позовавайки се на принцеса Шарлот Елизабет Даяна, 6-годишната дъщеря на принц Уилям и Кейт Мидълтън.
Деби също отбеляза, че Близнаците са много различни от Телеца, който е най-големият син на принц Хари и Меган Маркъл, както и Елизабет II.
Кралицата обаче не е недостъпна за намирането на общ език с Близнаците – покойният ѝ съпруг Филип щеше да празнува 100-ия си рожден ден през юни.
„Лилибет вероятно ще накара кралицата да се усмихне по същия начин“, казва Франк. „Но в нейната природа ще има силно желание – необходимостта да получи това, което иска, възможно най-бързо. Тя може да доминира над по-спокойния си брат Арчи.“

Публикувана на
23 Юни 2021 година