Новина от категория България
Архив на публикациите

Граничар се самоуби заради кредити

Видяна: 34960 пъти

Граничар се самоуби със служебния си пистолет, докато е на работа на летище София, заради дългове.
Това разкриха от прокуратурата и МВР, като посочиха, че трагедията се е разиграла в неделя около 11,30 ч., докато 41-годишният П. В. бил на смяна. Той се прострелял в главата в района на Терминал 2. На място веднага били повикани медици и полиция, но лекарите само констатирали смъртта му.
Колеги на младия служител споделили пред разследващи, че от няколко месеца не е бил на себе си. Имал проблеми, а бил забелязан и да лъха на алкохол.В хода на предварителното разследване станало ясно, че теглил големи кредити.
Амбицията му била да стегне къща в провинцията и да я дава под наем със семейството си за гости. Не успял обаче да се справи със сметките и заборчлял. От Гранична полиция споделиха, че със служителя преди около месец е разговарял психолог, за да успее да му помогне да преодолее психическия срив.
"Преславв беше страхотен млад човек. Има семейство, малко детенце, прекрасна съпруга. Явно не му провървя", споделили негови колеги.
Вълчанов бил един от опитните водачи на кучета. Гранични полицаи от аерогара София още не могат да повярват, че е взел фаталното решение, тъй като някои от по-близките му предложили да му помогнат финансово. Той обаче отказал. /лупа

Публикувана на
23 Юни 2021 година