Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Нов виц на сценаристите на Слави

Видяна: 20200 пъти

Снимки от предизборната кампания се захванаха да тълкуват с усмивка сценаристите на Слави по телевизия 7/8.
Първите коментари получи клипчето на Васил Божков, в което той посреща лятото като излиза на бял кон от водата.
Русалка или кентавър е Божков, зачудиха се сценаристите. Те започнаха да спорят дали излиза сух или мокър от вълните. От една страна, когато излизаш от водата, значи си чист.
Но също така единствената връзка между коня и морето е морското конче, обединиха се в изводите сценаристите.
Те бяха единодушни, че Васил Божков е искал да каже две неща. Първо, че идва оттам, откъдето не го чакаш. И второ, че се гласи да отнеме от електората на Нинова, защото досега тя беше най-видната ездачка от политиците.
Втората снимка бе на Нинова, седнала до крачна шевна машина. Явно очаква някой друг да върти машината вместо нея, предположиха сценаристите, но малко по-късно добавиха: По-скоро иска да каже, че ще гледа да се пришие към някого.
Следващата снимка беше от предизборния рафтинг на Мая Манолова
Пак ли са в една лодка, попитаха сценаристите като видяха, че и Хаджигенов е там. След това започнаха да се колебаят дали с тази снимка Манолова иска да каже, че тя ще се пусне по течението или иска избирателите да ги пусне по него.
В крайна сметка обаче я похвалиха, че се бори с бурните води на живота, а за Хаджигенов отбелязаха, че не случайно е без каска, защото главата му е твърда.блиц

Публикувана на
23 Юни 2021 година