Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Взимат всички пари на Антон Радичев

Видяна: 30073 пъти

Финансовите неразбории за актьора Антон Радичев продължават. Звездата от НЛО се оплака, че от известно време насам е преследван от частен съдебен изпълнител. Всички доходи, които минавали през банковата му сметка, с изключение на пенсията му, отивали в джоба на ЧСИ-то, защото му бил наложен запор.

Дотам се стигнало заради прословутата му война с „Топлофикация“. Артистът се опитва да осъди дружеството заради неправомерно начислени сметки години наред, но в крайна сметка, докато се усети, се случило тъкмо обратното. „Парното ме осъди, без да ми дойдат съобщения, без да присъствам дори на делото. Затова с адвоката ми в момента обжалваме решението. Осъдиха ме за сума от 4000 лв., която в момента с лихвите е вече към 6 хиляди. Лошото е, че са ме дали на частен съдебен изпълнител и той ми запорира всякакъв вид хонорар“, обяснява Радичев.

Той е твърдо против скока на цените на топлото. Заради делото си с парното е спрял да отоплява жилището си отдавна. „От години живея, без да пускам радиаторите си. На последния етаж съм. Под мен също не пускат парното. Но се живее. Няма как“, коментира комикът, който изкара последната зима в къщата на своята приятелка, за да не плащат сметки отделно и да успяват да правят икономии в тези трудни времена.

Публикувана на
23 Юни 2021 година