Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще сме на Еньовден

Видяна: 22509 пъти

Овен
Еньовден. Билки се берат мехлеми и настойки се правят. Излезте по роса на поляна, ходете боси, приемете диханието на природата около вас. Ще получите важна информация, която използвана добре ще ви помогне да завладеете желаните позиции. Денят е магичен, може да се преодолее всяко препятствие. Овладявате и личната си неувереност, несигурност и нерешителност.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Телец
Еньовден, билки се берат, магии за любов се правят. Земята е най-далече от своя енергиен център Слънцето, така че изкушенита са в апогея си и ще ни е трудно да им устоим. Съветът е да се приобщите към определена грепа и екип, в които да се чувствате защитени. Семейството се обединява в защита на общите интереси. Добре е да се провеждат събрания, срещи на екипа и на родата.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Родените в третата декада са на прага на тежко предизвикателство. Ден на тръбача, който свири за сбор. Идете там, където знате, че имате лоялни партньори и фенове. Не си позволявайте да влизате в конкурентна среда. Със сигурност ще ви изтикат от хранилката и поилката. Днес всеки трябва да усети къде му е мястото и да се включи в редиците на братя по доходи и предпочитания.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Рак
Билки се берат, правят се магически ритуали. Не слагайте силни парфюми. Всичко предприето ще има успех. Сключете нови договори. Тенденцията е да напълните потребителската си кошница. Нищо важно не отлагайте за утре. Днес може да влезете в престижна и защитена среда, в нов отбор или група. Талантите и възможностите ви ще бъдат оценени.
5
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Лъв
Набраните билки по роса са лековити, а задвижените рано проекти ще помогнат да се преборите с финансовите си проблеми. Земята е най-далече от своя духовен център Слънцето. Мислите ни са насочени повече към материалните неща от живота, а така пропускаме нещо важно в областа на чувствата. Добре е да влезете в нова среда и да привлечете нов екип.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Дева
Родените в третата декада може да изпаднат в доброволна или принудителна изолация. Не изпадайте в подробности и детайли и не влизайте в конфликти с колегите. Мислете за по-духовни неща. Днес е важно за всеки да намери своята среда, да влезе в подходящия екип или група по интереси, за да може да разчита на бъдещо съдействие и подкрепа. Соловите играчи ще загубят битката.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Везни
Днес може да намерите така желаната група или работна среда, в която да изявите и осъвършенствате талантите и уменията си. Ден на тръбача, който свири сбор и ни събира под знамената на деловата ни и лична активност. Добре е за създаване на нови отбори и групи по интереси или за внедряване в нова интелектуална среда. Търсете подходящото за вас място и партньорство.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Скорпион
Ще имате магични изживявания. Някакво особено вдъхновение ще ви заведе на точното място и при точните хора. Усеща се някакъв зов. Може да почувствате посоката, която е добре да следвате. Търсете своя екип по интереси в работата и в живота. Обадете се на тези, с които се чувствате добре и тръгнете заедно. Денят синхронизира лични желания и възможности.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Родените в третата декада може да бъдат привлечени в нова среда или група по интереси. Не се съгласявайте на съвместна работа, ако ви се поставят неприемливи условия. Не приемайте на гола вяра всичко, което ви казват, предлагат или се опитват да ви налагат. Трудно е да се направи разлика между предлаганата защита и прикритата манипулация. Най-добре е да останете сред свои.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Козирог
Луната навлиза в Козирог и застава в опозиция на Слънцето. Ще е трудно да приемете нечие водачество, но ще ви се наложи. Днес е препоръчително да станеш част от определен екип или група, в които интересите и правата ти ще са защитени, а парите подсигурени. Проблемът е, че ще трябва да се съобразявате с нечие ръководство, вместо сами да ръководите според стария план.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Водолей
Денят е благоприятен за старт на нови инициативи и за подписване на нови договори. Намерете и групата си по интереси. Създайте свой приятелски кръг или влезте в такъв. Сега е момента да се разпределят отговорности и задължения, пари и екстри между всички членове на семейството или отбора. Не си позволявайте да изпаднете в изолация. Може да направите някои компромиси.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Риби
Земята е най-далече от своя духовен и енергиен център Слънцето. Правят се магии. Сами се омагьосваме с напразни надежди, с чувства и страсти без бъдеще. Днес е важно да обединиш интересите си с доказани приятели и партньори, а не да търсиш нещо ново в чувствата. Бъдете сред свои и ще си спестите низ от проблеми и разходи в личен и в професионален план.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве монитор

Публикувана на
24 Юни 2021 година