Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Венци гасне!!!

Видяна: 22040 пъти

Състоянието на Венцислав Робев от Карлово се влошава. 40-годишният мъж е заминал спешно за Истанбул с линейка, осигурена от клиниката. „Там веднага ни записаха час за очен специалист. На срещата проф. Оркюн Мюфтюоуглу промени изцяло терапията на Венци, тъй като по негови думи "очното налягане е изключително високо, кръвоизливи в очите", казва приятелката му Катерина.
Освен това основното му автоимунно заболяване "системна склеродермия" за жалост прогресира и медикаментите не действат, както се очаква. Венци е отключил и редица други заболявания като пулмонална белодробна хипертония, което води до затруднено дишане и едва не се е наложила трансплантация на бял дроб, глаукома, причинила почти пълна слепота, имунен дефицит и Синдром на Рейно, довел до нарушаване на оросяването на крайниците. Всичко това причинява ежедневни болки и страдания на младия мъж.
„Вече няма място, което основното заболяването да не е засегнало. Тъй като всяко едно заболяване има своето скъпоструващо лечение и след опити сами да се справим финансово, се наложи август миналата година да започнем и кампания за набиране на средства. За жалост, средствата са крайно недостатъчни за предстоящите операция, лекарства и манипулации. Офертата на лекарите е 15 хиляди евро за изследвания, операцията на очите, медикаменти и болничен престой. В момента по банковата сметка имаме 2 хиляди лева, които в този етап от лечението не ни стигат”, обяснява Катерина.
Тя моли всички добри хора да помогнат на любимия й мъж.

Всеки, които иска да помогне, може да го направи по следния начин:
Дарителска сметка
Postbank
BIC: BPBIBGSF
IBAN: BG38 BPBI 7930 4035 5165 01
Титуляр: Венцислав Атанасов Робев
PayPal: health_ventsi@abv.bg
https://volontime.com/donation-campaigns/123

Публикувана на
30 Юли 2021 година