Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Убилият жена си бил кротък и работлив

Видяна: 13298 пъти

Изключително кротък и работлив човек. Така съседите описаха Николай Наков, убил жена си след скандал.47-годишният мъж я преби до смърт в семейното жилище в квартал Изгрев. Той я е налагал по цялото тяло, разкъсвайки черния й дроб. Днес Окръжен съд остави в ареста Наков, спрямо който е повдигнато обвинение за умишлено убийство.
Апартаментът на Накови на ул. „Герлово“ е запечатан. Семейната свада е станала между 23:00 часа и 00:30 на 29 юли.
„Около 1:00 часа през нощта ни събудиха от полицията. Искаха да разберат какво сме чули или видели. Аз им казах, че Николай и Мария често се карат, но никога не е имало насилие. От разследващите разбрахме, че жената е паднала и се е ударила в следствие на сърдечен удар. Днес чак научихме, че се касае за убийство”, разказа комшия.„Николай ме поздравява винаги, възпитан млад мъж. Работлив е много. Всеки ден е по обектите. Той е майстор фаянсаджия и е много търсен. Мария обаче не се задържаше на една работа, тъй като има проблем с алкохола. Много пие и почти винаги е пияна. Поздравява хората само когато е трезва, но това е рядко”, допълни той. Разказа още, че Николай Наков не е употребявал алкохол. Скандалите били почти всеки ден, а инициатор е била Мария.„Не готвеше, не чистеше, не пазаруваше. Нямат деца, близки не сме виждали у тях. Николай пиеше по една или две бири, но не повече. Кротко момче е и не сме чули да удря жена си”, завърши съседът.
Наков започнал да нанася удари с ръце по цялото тяло на жена си в една от стаите на жилището, като побоят продължил и в спалнята, където впоследствие е било намерено тялото на Мария. Сам се е обадил на телефон 112. Медиците единствено констатирали смъртта на жената. Впоследствие пристигнали и екипи на полицията, пред които Николай сам е признал за скандала и последващия побой. Според първоначалния оглед на тялото е станало ясно, че има множество травми, разкъсан черен дроб и кръвоизливи.трафик

Публикувана на
30 Юли 2021 година