Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Името на бъдещия премиер е Пламен Николов

Видяна: 15738 пъти

Президентът Румен Радев връчва мандата на най-голямата политическа сила Има такъв народ. Той ще бъде приет от предложения за министър-председател. Кандидатът за премиер се казва Пламен Николов. Депутат, доктор по философия и правото, предприемач.
Пламен Николов е лоден на 29 юли 1977 г. в Горна Оряховица. Отговаря за цялостното бизнес представяне на компанията в 67 международни пазара със 600+ търговски B2B партньора. Осигурява постигането на всички планирани стратегически корпоративни и търговски цели на компанията в съответните пазари. Управлява всички процеси в компанията, свързани с търговския оборот, разходния баланс, ЧР, финансовите потоци и маркетинг дейността.
Работил е с големи клиенти като Амазон, Уигъл, Интерспорт, Спортона, ЕМАГ, Плувни федерации, Олимпийски национални комитети.
От партията на Слави Трифонов ще разполагат със седем дни, за да успеят да сформират кабинет. В случай, че не получат подкрепа от страна на останалите партии, мандатът отива при втория.
По Конституция ПГ на ГЕРБ-СДС, които също ще имат 7 дни. От партията на Бойко Борисов вече многократно заявиха, че веднага ще върнат папката.
"Хората гласуваха за вас с очакването да консолидирате обществото. Време е да разберат как ще се справите с това, има много неотложни проблеми и не бива да допуснете провал. Вярвам, че го осъзнавате. Българите чакат предложението ви за кабинет в рамките на уредения от Конституцията срок", каза Радев.
Николов от своя страна заяви, че е подготвен и ще се спазят установените срокове, а президентът му пожела успех.

Публикувана на
30 Юли 2021 година