Новина от категория България
Архив на публикациите

Лекари погребали пиарката на Слави с погрешна диагноза за рак

Видяна: 24680 пъти

Венета Харизанова, която се прочу преди десетилетие с дибидюс голите снимки в Плейбой, e пиар и координатор на онлайн комуникацията на партията на Слави „Има такъв народ“. Според слуховете 184 сантиметровата бивша миска била в топли отношения със своя шеф, но истината си остава тайна между двамата, писа Уикенд.

Красавицата поддържа висок стандарт на живот и често може да бъде забелязана по софийските улици със скъп джип Porsche. Харизанова е носителка на няколко титли за красота. Отстрани животът на Мисис България 2011, която е обиколила почти всички страни по света, изглежда доста бляскав и лъскав.
Истината е че преди няколко години светът на Венета се преобърнал след няколко премеждия. Венета Харизанова едва оцеляла след инцидент във фитнес зала. докато тренирала с 35 кг тежести, въжета им се скъсали и се стоварили върху главата й. По някакво чудо се отървала само с оток и синини.
Родни и чужди лекари точно пет пъти й поставяли диагноза рак. И я пращали в специализирана клиника с пожеланието : „Дано оживееш!“
Първият пристъп получила в Дубай. Била там да снима реклама за авангарден биокрем, изработен от принцеса, която живеела в Лос Анджелис. Снимките минали гладко. Към края на престоя си хапнала морски дарове в известно заведение, но сутринта установила, че е подута и диша трудно.
„Едва се добрах до летището. Майка ми е лекар, помолих я да ме чака в София с урбазон, но не ми мина. Хукнахме по лекари, изпих какви ли не противоалергични лекарства, поставиха ме на пълна диета, ядох само ориз два месеца, но така и не се разбра какво ми има“, спомня си Харизанова.
Накрая се наложило да отиде при медицинско светило в известна болница във Виена. Там лекарят с огромно съжаление й съобщил, че е болна от левкоцитна левкимия. А с такава диагноза може да живее само още няколко месеца.
„Направо се панирах. Исках да плача – не можех, исках да викам – звук не излизаше от устата ми“, разказва Венета за първите минути след поставянето на диагнозата. „ Беше точно на Великден, хората празнуваха, а аз тайно броях дните, които ми остават. Не казах нищо на нашите. Алергията обаче продължи и след като не умрях в определените ми месеци и лекарят от Виена призна, че е сбъркал и ми върна парите, отново отидох при наши специалисти да питам какво да правя. Те ми сложиха същата диагноза и даже казали на майка ми два дни преди Коледа да ме вкарва в Онкото, докато не е станало късно, защото работата е сериозна. Мама колабирала.
Накрая ми писна! Попитах поредния лекар как една онкоболна е бягала пет километра тази сутрин без да се задъха. И колко пъти смятат да ме погребват, защото вече не издържам на диагнозите им.“, каза обясни премеждията си Венета.
По-късно нейна приятелка я завела при хомеопат и той я излекувал с дражета от три лева кутийката. А тя пък се зарекла да заобикаля лекарските кабинети, за да не я пратят на оня свят за шести път./хотарена

Публикувана на
30 Юли 2021 година