Новина от категория България
Архив на публикациите

Общински съветник се предлага на 13-годишна

Видяна: 42960 пъти

Огромен скандал бушува от вчера в публичното пространство, пише BulNews. В интернет с бързината на светкавица се разпространява видео, което е направено със скрита камера. На кадрите се вижда как общинският съветник от Враца Венелин Петров се опитва да прави секс с 13-годишно момиче.
Публикувани са и чатовете между двамата в мобилно приложение, от които ясно личат опитите му да вкара детето в леглото си.
Автор на материала е независимият журналист Станислав Цанов, който има собствен Youtube канал - „Цанов: Напред и нагоре“.
Точно в него вчера беше качено видеото, озаглавено „Малка съм, чичо…“, от което става ясно, че млади момичета със скрити камери документират опитите на възрастни мъже да правят секс с тях.
Пуснати са 7 случая, като първият е за врачанския бизнесмен и общински съветник от Земеделски народен съюз Венелин Петров. Той е втори мандат в местния парламент, като предишния влезе от името на Реформаторския блок.
Петров е от обявените и доказани сътрудници на бившата ДС, но въпреки това успява чрез различни лобистки лостове да влиза в общинския съвет.
Случаят е толкова брутален и неприятен, че изисква незабавна реакция от ръководството на Земеделски народен съюз и оставката на компрометирания техен общински съветник. /блиц

Публикувана на
20 Септември 2021 година