Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Крис Матурата взима луди пари за командировъчни

Видяна: 14457 пъти

Редовният участник в изборните комисии в Пловдив Кристиан Гьошев взима луди пари за командировъчни след всяко заседание на РИК 17, за това сигнализира областният координатор на ГЕРБ в Пловдив и кмет на Община Стамболийски Георги Мараджиев.
Оказва се, че Гьошев е предоставил адресна регистрация в курорта Свети Влас и на практика за всяко свое „идване” до Пловдив той осребрява парите за транспорт. Именно Гьошев е кандидатът на ИТН за председател на РИК 17 в Пловдив област. Известният като Крис Матурата смени няколко партии, на които бе представител през последните години. Беше човек на Николай Бареков и от квотата на „България без цензура” в РИК, а след това влезе и от партия „ВОЛЯ”. Последният трансфер на Гьошев е в партията на Слави Трифонов.
Според Георги Мараджиев Кристиан Гьошев редовно отсъства от заседанията на комисията на предишните парламентарни избори, което спъва работата на комисията. Другият кандидат за шеф на РИК 17 е Дарина Тодорова, която бе заела този пост на последните избори от коалиция ГЕРБ – СДС.
„За първи път сме изправени пред безпрецедентен избор 2 в 1 за народни представители, президент и вицепрезидент. Организирането и провеждането на два избора е изключително сложна и отговорна задача и не трябва да е място за експерименти”, казва Георги Мараджиев.трафик

Публикувана на
21 Септември 2021 година