Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Адел показа новата си любов

Видяна: 24095 пъти

Британската певица Адел потвърди индиректно любовните си отношения със спортния агент Рич Пол. Тяхна обща снимка суперзвездата е публикувала на своята страница в Инстаграм, като е съпроводила черно-белия кадър със сърчице.
Тъмнокожият й избраник е влиятелен фактор в спортните среди. Снимките са били направени по време на купона за сватбата на баскетболиста от NBA Антъни Дейвис. На това събитие изпълнителката на песента от филма за Джеймс Бонд Skyfall и хита Rolling in the Deep е придружавала своя приятел Рич. По данни на списание Forbes той е вторият по значимост човек в света на баскетбола. Изданието оценява финансовото му състояние на 46 милиона долара.
Адел рядко глези феновете си с подробности от своя личен живот. Папараците неведнъж са улавяли влюбената двойка в обективите си, но до този момент певицата по никакъв начин не бе коментирала отношенията си с Пол. През март тази година 33-годишната певица се разведе със съпруга си – бизнесмена Саймън Конеки. Двамата бяха заедно близо десетилетие и имат 9-годишен син. Адел преживя трудно разрива в брака им, още повече че бившият й мъж я осъди за 140 милиона долара обезщетение. Много почитатели на ангелогласната звезда бяха сериозно разтревожени за нейното здраве, след като тя драстично отслабна… /монитор

Публикувана на
22 Септември 2021 година