Новина от категория България
Архив на публикациите

С кафе и мекици на Главната почват агитацията двамата бивши служебни министри

Видяна: 25864 пъти

Подписи сред пловдивчани за явяването на парламентарните избори на 14 ноември ще събират в града утре Кирил Петков и Асен Василев. Те ще бъдат в заведението на Главната "Мекица и кафе“ според съобщение в профила на "Продължаваме промяната".
"Приятели, имаме нужда от вашата помощ, за да се явим на предстоящите парламентарни избори. Заповядайте на място да се запознаете с нас и с нашия екип и да ни кажете в каква България искате да живеем - ще го постигнем заедно! Поздрави, Кирил и Асен". Изрично е посочено мястото, където се предлагат мекици и кафе.
При обявяване на новата им формация "Продължаваме промяната" миналата седмица те приканиха присъстващите да се подкрепят с мекици и кафе. Обичайно на такива прояви се предлагат материални стимули, припомнят паметливи.
От мекичарницата в Пловдив потвърдиха, че утре между 16 и 19 часа, когато двамата бивши служебни министри са там, заведението ще бъде затворено за клиенти. "Ще се допускат само гости на събитието и ще им предлагаме мекици с кафе", каза продавачка./лупа

Публикувана на
22 Септември 2021 година