Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какви решения да взимаме този четвъртък

Видяна: 22021 пъти

Овен
Ден на активни и настъпателни действия. До вечерта ще се похвалите с придобивки и пари. Може да ви повишат или да намерите начин да изкарвате допълнителни пари. Ще ви се обаждат с предложение. Сега е момента да потърсите спонсори и да задействате отдавна планираната програма. Слънцето вече ви гледа в опозиция, шефовете увеличават изискванията си към вас.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Телец
Днес може да ви се обадят с примамливо предложение. Навлизате в силен тридневен период, в който ще се похвалите с финансови постъпления и печалби. Днес следобед Луната преминава през градусите си на финансова екзалтация. Родените в първата декада може да направят силен ход и да подпишат изгодни договори. Явете се на конкурси, търсете начин да пробиете в желаната среда.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Чакайте съобщение и предложение, което ще отприщи насъбраната енергия. Ден на виното и камбаната. Ще се случват събития, за които някой ще почерпи. Важното е да не губите чувството си за мярка в отношенията и намеренията. Не прекалявайте в исканията си, но и не бъдете прекалено скромни или невзискателни към другите. До петък подпишете нов договор и уредете сделки.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Рак
Родените в третата декада да не бързат. Късметът ви идва следобед, когато може да получите дългоочаквано обаждане и новини, които ще успокоят духовете и ще отворят пред вас нови възможности. Един от най-благоприятните дни в месеца за любовно предложение. Реализирайте хрумванията си от тази вечер. Още утре може да започнете да ги внедрявате и да печелите.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Лъв
Денят започва активно и пробивно, особено за родените в третата декада, но към обед ситуацията ще се преобърне, ще навлезете в рисков финансово период. Назряват конфликти, очертават се проблеми с имотни и наследствени дела, претенциите към вас се увеличават. До неделя не влизайте и в казиното. Може да направите необмислен и рисков ход и да влезе в преразход.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Дева
До обед опипвате почвата, провеждате консултации и разговори и получавате важни вести. С напредването на деня навлизате в един от силните си периоди и до неделя ще се похвалите с придобивки и победи. Тази вечер може да ви хрумнат чудесни идеи или предложенията ви да получат финансиране. Във всеки момент е важно да контролирате ситуацията. Останете трезви.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Везни
Денят е рисков за родените след 15 октомври. Луната от Овен е в опозиция на Меркурий от Везни. Не предприемайте нови бизнес инициативи. До вечерта ще получите съобщения, които променят изискванията, тактиката и условията на играта. Утре позициите ви ще са много по благоприятни и добре защитени. Прибързаните действия повишават риска да се загубят пари и протекции. Отложете за утре.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
До обед имате повече посоки на свободен избор, но след това за вас ще щракне капанът на предоверяването. Не е изключено да вложите усилия и пари в губещ проект и да заложите на грешната страна. Навлизате в рисков за финансите и за любовта ви период. Луната навлиза в Телец и до вечерта създава тежки конфликтни положения с Венера от вашия знак и със Сатурн от Водолей.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
До обед може да получите изгодно предложение или покана за съвместна дейност. Усилията ви ще бъдат оценени и може да сключите изгодни договори. Участвайте в конкурси и търгове. Ще получите информация, която ще помогне да направите своя ход преди конкуренцията да се усети. Родените в третата декада са в по-добра позиция и бързо ще се преориентират във връзките.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Козирог
До обед сте затрупани с проблеми и грижи. Трудно се справяте с тежестите на живота. Но от обед навлизате в силен и творчески период. До вечерта чакайте чудесно предложение или съобщение, което ще ви вкара в стабилизираща програма. Може да бъдете предпочетени за работа или да получите дължими пари. Приемайте поръчки, не отказвайте и допълнителна дейност.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Водолей
Станете рано и реагирайте веднага на получените предложения. Не проявявайте колебание. Днес е важно да сте първи на точното място, след това късметът ви просто се изпарява. Навлизате в рисков за парите и придобивките ви период. Родените в първата декада може да направят необмислен ход, провокирани от членове на семейството. Не теглете кредити до неделя.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Не бързайте, с напредването на деня късметът ви се връща, получавате покани или обаждания, които ще помогнат да решите материални и професионални проблеми и да излезете от недоимъка. Тази вечер може да вземете решение, което ще ви извади от общата финансова криза и може да ви насочи към перспективни дейности.
5
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве *монитор

Публикувана на
23 Септември 2021 година