Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Как сме с парите според зодията

Видяна: 14945 пъти

Мечтаете да живеете охолно и да нямате никакви битови или каквито и да е други притеснения? Ако се съобразите със зодията, може и да ви се получи. Дори да не стане, няма да навреди поне да опитате.
ОВЕН
Вие сте от хората, способни да поемат рискове, с които никой друг не иска да се товари.
Може да бъдете изключителни или направо ужасни инвеститори и бизнесмени, средно положение няма. Но също така и умели комарджии. Приключенският ви характер ще ви провокира да поемате рискове, дори в наглед сложни ситуации. Може да забогатеете и по далеч по-лесен начин, но също достатъчно рискован, тъй като сте хазартна натура. В този случай обаче има опасност и да паднете отвисоко.
ТЕЛЕЦ
Способността ви да се концентрирате ще ви позволи да постигнете висоти, каквито никой не е очаквал от вас.
Вие сте независими личности и не се нуждаете от други хора или чуждо одобрение. Това ви помага да съсредоточите времето и енергията си за проектите, които сте избрали да следвате. Но ако решите да се заинатите, го правите качествено - като един истински Телец. Вземете ли решение, то е неотменимо и никой не е в състояние да ви спре. Може да постигнете висок стандарт, но с много труд.
БЛИЗНАЦИ
Умеете добре да балансирате между работа и удоволствие, а често ги и сливате в едно цяло.
Ако наистина постигнете идеалната хармония, ще превърнете професията си в нещо повече от страст, а това неминуемо ще ви донесе успехи и пари. Ако има нещо, което ви липсва, това са реалистичните идеи. Всеки ден раждате поне по 50 различни бизнес идеи и до вечерта сте ги отхвърлили една по една по различни причини. Всичко, което е необходимо, за да успеете, е да съберете правилните хора, с които заедно да откриете златната идея и да я осъществите.
РАК
Вие сте от хората, които не се интересуват от правенето на пари.
Не, че не ги цените - напротив: обожавате хубавия и охолен живот, но ако може друг да изкарва парите, които вие ще харчите. В работата се чувствате оценени единствено ако повишат заплатата ви. Ласкавите думи не ви топлят. Но иначе сте работохолици и често отнасяте несвършените задачи у дома. Стремите се към високи постове, защото това означава престиж, а и повече пари. Ако не се получи по този начин, нищо чудно да потърсите изгоден брак, който да ви задоволи и финансово.
ЛЪВ
Родени сте да забавлявате хората.
Чувствате се добре, когато сте в светлината на прожекторите и главни звезди на шоуто. Това е рядко и ценно качество, ако бъде използвано градивно. Независимо какъв тип е изявата ви, вие сте от хората, които ще спомогнат да се продаде крайният продукт (театрално представление, книга, реклама...) и ще спечелите пари - не само за себе си, а и за всички, които работят за осъществяването на идеята.
Рекламният бизнес е идеален за вас и може да се развиете много добре в него. Но пък трябва да се пазите от лъжливи ласкатели, към които сте особено податливи.
ДЕВА
Подготвени сте за всяка ситуация и няма начин да ви изненадат.
Планирате точка по точка бъдещето си (както и това на децата, внуците и дори правнуците) и очаквате всеки да следва предначертания от вас път. Често успявате, тъй като сте изключително добри анализатори. Но се случва и да останете излъгани в очакванията. Успехът ви се дължи и на това, че избирате места и зони, където мнозина се чувстват некомфортно или смятат за твърде скучни, и по тази причина сте почти без конкуренция. Но пък така бивате оценени действително по достойнство и няма опасност от удари зад гърба.
ВЕЗНИ
Умеете да печелите доверието на хората и да го използвате за бизнес съюзи с огромна стойност.
Ако например ваш приятел спечели от лотарията, то никой няма да се изненада, когато той подари немалка сума и на вас, защото сте били години наред до него и сте го подкрепяли в трудни моменти. И никой няма да ви завижда за внезапното богатство. Притежавате невероятна харизма и хората ви обичат, дори когато отчитат недостатъците ви. Никога не бихте предали свой приятел. Лошата страна на характера ви е, че не сте инициативни и предпочитате да изчаквате, отколкото да се борите.
СКОРПИОН
Отстрани изглеждате самоуверени и дори агресивни.
Без проблем може да продадеше и въздуха на някого, защото притежавате дар слово и омагьосващ чар. А и късметът в повече случаи е на ваша страна. Лесно постигате всичко, което пожелаете, но пък бързо ви омръзва и го захвърляте в ъгъла като вече непотребно. Независимо дали става дума за инвестиции, в които участват много пари, или за тривиална работа като продавач в магазин, вие ще направите така, че да успеете да преминете бързо на по-висока позиция. Голям успех може да имате в областта на правото. Обичате да доминирате, но сте и достатъчно умни, за да не го натрапвате.
СТРЕЛЕЦ
Имате чувство за хумор и сте в общи линии забавен знак.
Стига да решите да бъдете такъв, защото не обичате да разкривате тази страна от характера си пред всички. Умеете да изчаквате и когато настъпи моментът, атакувате целта си с всички сили и средства. Благодарение на връзките, които сте създали покрай веселия си характер, всички врати пред вас са винаги отворени. Добри сте в представянето на нови продукти, но за да спечелите от това, трябва да имате до себе си хора, на които може да разчитате във всеки един момент.
КОЗИРОГ
Вашата пламенност и самоотверженост ще ви позволят да правите това, което другите не знаят, не умеят или просто нямат желание да правят.
Имате идеали, но ако по някакъв начин застават на пътя ви към целта, сте готови да ги пожертвате. Добри адвокати сте и способни анализатори. За някои вероятно сте по-хладни в отношенията си и дори алчни, но всъщност това не е така. Просто сте реалисти и често преценявате трезво ситуацията. А когато се сблъскате с изгодна стока или инвестиция, бързате да я придобиете. Та кой би се отказал от подобно нещо?
ВОДОЛЕЙ
В състояние сте да се издигнете много бързо и да заемете длъжността изпълнителен директор на организация с нестопанска цел или да започнете свой бизнес, фокусиран върху подпомагането на другите.
Имате огромно сърце и ако насочите голямата си любов към хората в професия, ще ви носи не просто удовлетворение, но и добри финансови приходи. Не само на вас, а и на онези, които се нуждаят от пари. За съжаление понякога не получавате такава възможност и трудът ви отива напразно, което пък разбива сърцето ви и оставя голямо разочарование в душата ви.
РИБИ
Вие сте истински творец и успявате да заразите и околните с магията на изкуството, което сте избрали и което често владеете до съвършенство.
Независимо дали става дума за книги, музика, рисуване или пък кулинария, умеете да създавате шедьоври дори от най-малката идея. Рибите са родени художници, така че ако се насочите към изобразително изкуство, няма да сгрешите. Щастливи сте и с малко пари, стига да ви помагат да се съсредоточите върху нещото, което смятате за смислено и важно. Вие сте от хората, които не търсят парите, а парите сами ги намират.

Публикувана на
23 Септември 2021 година