Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

„Чарли, молим се за теб и свирим за теб!“

Видяна: 9943 пъти

Легендарната група The Rolling Stones изнесоха първия си концерт в САЩ без техния „ритъм“ - непрежалимия барабанист Чарли Уотс, който почина миналия месец.
Концертът се проведе на стадиона "Жилет" в Масачузетс само пред 300 души публика, а фронтменът Мик Джагър го посвети именно на Уотс. "Това е малко горчива вечер за нас, защото е първото турне без нашия прекрасен Чарли Уотс от 59 години - каза Мик Джагър. - Чарли ни липсва толкова много. Липсва ни в групата, липсва ни като приятел, както на сцената, така и извън нея.", каза той на сцената и призова гостите на шоуто да викат името на Чарли Уотс, вдигайки бутилка бира. "Чарли, молим се за теб и свирим за теб.", сърдечно извика и китаристът Рони Уд.
Мястото на барабаните на Уотс на концерта зае Стив Джордан, който е работил с бандата на звукозаписни сесии още от 80-те години на миналия век. Той ще свири с групата и на предстоящото турне. Групата изпълни общо 15 песни, сред които Let's Spend the Night Together, Tumbling Dice, (I Can't Get No) Satisfaction, както и за първи път на живо Living In A Ghost Town. /монитор

Публикувана на
23 Септември 2021 година