Архив на публикациите

Съвети на Ванга за пари и благополучие

Видяна: 14884 пъти

През живота си голямата петричка пророчица Ванга е променила към по-добро живота на стотици хора, изпаднали в беда. И въпреки че отдавна не е сред живите, простите й житейски съвети продължават да ни помагат да избягваме неприятностите. Напътствията й са бездънен кладенец на мъдрост и източник на знания, с които всеки може да привлече късмет и щастие в живота си.
Ако искате да защитите дома си от неканени гости и тъмни сили, е казвала Баба Ванга, закачете над входната врата клончета от бъз под формата на кръст.
Ако искате денят ви да е успешен, ставайки от леглото сутринта, обуйте първо десния си крак, а след това левия. Никога не търсете втората чехла, ако първата вече е на крака ви. Първо намерете и двете и чак тогава започнете да ги обувате.
Ако искате да привлечете просперитет, пари и здраве в дома си, по време на новолуние пренаредете мебелите. Промените към по-добро няма да закъснеят.
Не трябва да оставяте парчета неизяден хляб на масата. Така оставяте силите и здравето си. Също така не трябва да изхвърляте хляб, дори и вече да е мухлясал. По-добре го дайте на птици или животни.
Никога не оставяйте нож в хляба - това ще доведе до бедност!
Ако в живота ви е настъпил черен период, поръсете ивица сол върху всички первази на прозорците. Тя ще поеме всичките ви неуспехи. Когато ситуацията се подобри, изметете солта и я изхвърлете на улицата.
Не трябва да ругаете и да мислите за лоши неща, докато приготвяте храната. Всички негативни емоции ще бъдат погълнати от нея и това може да привлече болести и неуспехи.
Тези, които искат да привлекат пари в живота си, пророчицата е съветвала да носят в портфейлите си зелен кварц или тюркоаз.
Ако в стаята, в която има огледало, някой е бил болен дълго време или е починал, то трябва да бъде избърсано със светена вода. /jenata.blitz.bg

Публикувана на
23 Септември 2021 година