Новина от категория В общината
Архив на публикациите

„Гурме с куче и за куче“ отново в Капана

Видяна: 31680 пъти

Продължават инициативите на общинския приют в рамките на Месеца на животните. Тази неделя /17.10./ кученцата отново ще бъдат в квартала на творческите индустрии – Капана, този път за едно гурме изживяване.
„Гурме с куче и за куче“ е поредното събитие от кампанията „Капана дог“ като целта е пловдивчани да се запознаят отблизо с кученцата от общинския приют и, ако желаят, да ги осиновят и превърнат в част от тяхното семейство.
Тази неделя, от 11:00 до 14:00 ч., всеки, който желае да научи повече за храненето на кучетата и да се запознае с опашатите ценители и познавачи на кучешката гурме-храна, може да заповяда на открита сцена „Ядрото“ на ул. „Загреб“ 14.
Гурме-храните ще бъдат осигурени от кучешка пекарна „BONE Appetit Dog and Cat Bakery“ като всички лакомства са от качествени пресни продукти и ръчно приготвени по специални рецепти, съобразени с балансираното хранене на домашните любимци. Средствата от закупените кучешки деликатеси ще отидат за нуждите на общинския приют и неговите обитатели.
На място ще бъде и председателят на пловдивското Киноложко дружество д-р Костадин Шанков, с когото гражданите могат да се посъветват относно правилното хранене на кучетата.
Отново е поканена и певицата Маги Джанаварова.
Всички кученца ще бъдат придружени от доброволци от общинския приют, а гражданите, които желаят да одомашнят животинка ще имат възможността на място да разговарят с управителя на общинския приют д-р Веселин Бекирски.
Повече за „Капана дог – Гурме с куче и за куче“ можете да научите на Фейсбук страницата: https://fb.me/e/MwvsRlv6

Публикувана на
15 Октомври 2021 година