Новина от категория България
Архив на публикациите

Поп певецът Жоро на корицата на женската библия

Видяна: 16592 пъти

Женската библия HALF Magazine, предназначена и за мъже, и всички, които харесват скандална и естетически издържана голота, отново разбуни духовете.
Ако в миналия брой поп певецът Жоро избра да си партнира на страниците на списанието с Николета Лозанова и модела Иван Булкин, то в новия брой, се изправя сам пред предизвикателството да е корица на броя. Жоро отново приковава вниманието като застава пред обектива на Костадин Кръстев – Коко. Go be free е новата провокация на Half Magszine зад което стои изпълнителят.
Сесията е типично в негов стил - загадъчна, провокативна, но стилна.
В новия брой на HALF Magazine Жоро разказва за голямата си любов - музиката, затова какви качества трябва да притежават хората, които влизат на страниците на горещото списание. За приятелството си с Николета, затова как се работи с нея, и дали ще я видим, отново на страниците на Half Magazine. Запознати, които вече са разлистили списанието казват, че от снимките Жоро излъчва много секс, погледът му е ту нежен, ту завладяващ и най-важното – не те оставя безразличен.
Към компанията на Жоро се присъединяват още двама мъже, които също като певеца са “родени да бъдат свободни”. Дизайнерът Борче Ристовски и мениджърът Пламен Тодоров. Те споделят колко е важно да останеш верен на себе си и на инстинктите си, възможно ли е да успееш в България и колко струва да устояваш свободата си тук. За втори пореден месец HALF Magazine се издава и на хартиен носител, като всеки, който иска да го притежава може да го пърча на лично съобщение. /хотарена

Публикувана на
19 Октомври 2021 година