Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Крият, че министър е изял тупаник от протестиращ, май има синка от зарадвала му се девойка

Видяна: 23180 пъти

Кадри как активист на партия "Възраждане" удря юмрук в лицето на образователния министър Николай Денков. Разпространи ги журналистът Тодор Стефанов в социалните мрежи.
Протестиращи го нападнаха на връщане от Министерския съвет към Министерството на образованието и науката, в подлеза между двете сгради. Той бе пресрещнат от активисти на партия "Възраждане", които са препречили пътя му. Притиснали са го и са крещели обиди, съобщават от образователното министерство. За удара обаче не се казва и дума.
Николай Денков излъга чрез пресцентъра си и обяви официално, че не е ударен в лицето. „Уважаеми г-н Денков ето Ви доказателство, че бяхте ударен - даже едва не паднахте на заемята от удара от човека на ПП "Възраждане"! Сега ще кажете ли, че не сте ударен? Или имате амнезия? Това написа към видеото Тодор Стефанов.
„Вярно е, не беше ударен, само изяде един тупаник. Пресрещнаха го група девойки. Зарадваха му се, като го видяха. Една от тях извика: „Хубавецо мой!“. Това, което се случи после, се вижда от разпространените снимки. Министърът получи…синка!“, коментира шегаджия./лупа
Проф. Николай Денков коментира и нападението на протестиращ над него по-рано днес пред Министерския съвет. "Разбрах, че са излезли кадри, не съм ги видял, не ме интересува. Интересуват ме децата. Аз не живея в този свят. Имаше опити да бъда ударен, имаше притискане", разказа той. Обясни случилото се с "политическата борба и подготовката за избори": "Тези хора ми пречеха днес, трябваше, вместо да подготвя писмото си, да отговарям на журналисти дали съм жив, или не съм жив". Благодари на полицията, че е осуетила случката да прерасне в по-сериозен инцидент.

Публикувана на
20 Октомври 2021 година