Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Бившата на Орхан Мурад почна работа в ресторант

Видяна: 20984 пъти

Бившата жена на Орхан Мурад Шенай е започнала работа в италиански ресторант в Пловдив, писа "България Днес".  След като през последните години се пробва в различни професии, като дори стигна до шофьор на такси, сега тя реши да прави това, което умее най-добре, а именно да работи в заведение.
От страницата си в мрежата Шенай помоли приятелите си да й пожелаят късмет в новото начинание, но не разкрива и пред тях на каква точно позиция работи в ресторанта. Почитателите й, които драстично се увеличиха, след като се раздели гръмко с Орхан, предполагат, че тя е управител на пловдивската кръчма.
Освен че има ново работно място, Шенай реши да използва и българското си име, за да се представя пред аудиторията. Новият й профил носи името Вероника Кузева, а в него тя твърди, че ще приема само и единствено хора, които познава и им има доверие.
"Много скоро този профил няма да съществува, съжалявам, "приятели", но се налага. Имам нов, с малко, но истински хора. Тук в този профил приемах всички, защото взаимната ни работа с бившия изискваше повече контакти. Сега нямам нужда от това. Нещо ако съм ви обидила или наранила, моля да ми простите", написа в емоционално обръщение Шени.
Орхан и Шенай се разделиха в началото на тази година. Все още делят един мезонет, тъй като не успяват да го продадат, за да разделят имуществото си и всеки да си хване пътя. /хотарена

Публикувана на
01 Декември 2021 година