Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Какво може да ви изкара извън кожата

Видяна: 23790 пъти

Някои хора са удивително търпеливи, докато други могат да бъдат изнервени и изплашени от обикновени дреболии. Всеки има свой праг на раздразнителност и всеки реагира на различни неща поотделно. Нека видим какво разгневява всяка зодия.

Овен
Отличава се с приказливост и нетърпение, не обича, когато го прекъсват. Освен това всяка загуба се възприема като лична обида, особено когато партньорите отказват да играят по неговите правила.
Телец
Не толерира пренареждане и преустройства - привърженик на постоянството. Те мразят бързо да взимат трудни решения и всички пътища за бягство да им бъдат прекъснати. Ако искате да разгневите Телец, дайте му трудна задача в неудобен момент.
Близнаци
Не понасят забавяне и отлагане. Когато Близнаците действат, техните партньори трябва активно да участват във всички начинания.
Рак
Всяко несъвършенство и дискомфорт кара Рака да се изнерви, независимо дали става дума за празен хладилник, неприятна стайна температура или силна музика. Раците реагират остро на несправедливо отношение.
Лъв
Ядосан е, ако не му обръщат достатъчно внимание, пренебрегват го, не придават значение на думите или действията му.
Дева
Те мразят бъркотията, разпръснатите неща и немитите съдове. Освен това Девите са безумно точни и не обичат да закъсняват, а минутите на чакане ще им се сторят като вечност.
Везни
Те полудяват от несправедливостта и измамата. В къщата на Везните всички неща са на местата си и цари перфектен ред. Знакът е особено страшен, когато вземат личните му вещи.
Скорпион
Да обвиняваш Скорпиона за нещо, означава да предизвикаш разрушителен тайфун от емоции. Същата реакция ще бъде, ако загатнете, че мнението му е погрешно. Знакът не толерира несъгласните свободомислещи и обсъждането на разходите му.
Стрелец
Това е може би най-непоклатимият знак, но той губи самообладание, ако семейството или приятелите му бъдат докоснати. Не обича да го прекъсват, особено ако Стрелецът е в настроение да изнесе реч.
Козирог
Този знак не приема, когато го питат за съвет, но правят всичко по свой начин, особено ако ситуацията се повтаря постоянно. Той ще натрупва нерви дълго време и след това ще избухне.
Водолей
Не обича проявите на негативни емоции, оплаквания и хленчене. Водолеят не толерира контрола и досадните личности, както и бурни демонстрации.
Риби
Те не търпят глупави и ограничени хора и двусмислени ситуации. Те лесно губят самообладание, ако им се разкаже една и съща история няколко пъти. Избягвайте острите ситуации при работа с близки и не забравяйте, че понякога дори и най-малките дребни неща могат да бъдат досадни.

Публикувана на
01 Декември 2021 година