Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Откритият вързан за дърво гол мъж бил и изнасилен

Видяна: 21880 пъти

Стефан Бангото от Казанлък, който снощи беше открит вързан гол и изоставен по пътя към Бузлуджа, е бил и зверски изнасилен, разкриха криминалисти. Той бе намерен полужив с множество прободни рани, залепен с тиксо към ствола на крайпътно дърво при минусови температури.
Поруган е с метален предмет, има опасни разкъсвания и кръвоизливи на дебелото черво. Докторите отчаяно се опитват да го стабилизират, преди да бъде разпитан от органите на реда.
Стефан е добре известен на полицията и е с дебело криминално досие. Чеесто предизвиквал конфликти и побои, заплашвал с нож.
Причина за това да бъде прикован за дървото за назидание на втория завой на път за върха, според отлично осведомени, е пореден побой, нанесен от Бангото на негов съкварталец. Пострадалият се жалвал на брат си, а той решил да отмъсти. Похитил Бангото и за да го накаже, първо го пребил, намушкал многократно с остър предмет, а после го вързал за дървото и го изоставил в гората. Все още не е ясно дали вендетата е дело на един човек или цяла наказателна група.
Засега няма официален заподозрян. Полицаи вече са разпитали над 30 души във връзка с жестокото отмъщение./лупа

Публикувана на
01 Декември 2021 година