Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Те нямат личен живот

Видяна: 29341 пъти

Астролози посочиха зодиите, които не успяват да изградят личен живот заради затруднения в отношенията си с противоположния пол.
Телец
Напористият и самоуверен Телец се променя коренно, когато се влюби. От харизмата и желанието му за лидерство не остава и следа. Той се съгласява с всичките изисквания на партньора си. Но подобно поведение се отразява негативно на връзката. В резултат на това Телецът остава сам с разбито сърце и дълго след раздялата няма желание за нова връзка. Той напълно съзнателно се отказва от възможността да изгради личен живот.
Овен
Упоритият Овен дори не прави опит да разбере хората около себе си. Той разчита на първото впечатление.Това често води до куп грешни избори от негова страна. Овенът реагира неадекватно и на проблемите в отношенията си с другите и никога не търси вината в себе си. След раздялата той не се затваря, а започва да преследва бившата си половинка и се опитва да възстанови връзката им. Това на практика го лишава от възможността да отвори нова страница в живота си.
Скорпион
Скорпионът не е готов за нищо на света да се промени заради любимия си. Асертивността и лидерството са добри качества за кариерата, но са разрушителни за любовта. Никой трезво мислещ човек не би изтърпял за дълго подобно поведение. Ако половинката на Скорпиона не се съгласи да му се подчини, той е готов да прибегне дори до насилие.
Риби
Рибите са непоправими романтици. Те с лекота определят всеки партньор в живота си като своя сродна душа. За съжаление любовните разочарования ги лишават от сила, енергия и ги потапят в продължителна депресия.
/Actualno.com

Публикувана на
02 Декември 2021 година