Новина от категория България
Архив на публикациите

Затворници чакат с нетърпение да вкарат при тях шеф Токев

Вкусна мусака, сочна риба със зеленчуци, хрупкави пържени картофки, апетитни пилешки бутчета, ароматна наденица с гарнитура и макарони, в които най-сетне да има истинско и качествено сирене.

Такива гозби ще искат да им готви зад решетките Андре Токев част от обитателите на затворническите общежития Кремиковци и Казичене, където най-вероятно ще бъде разпределен да изтърпява наказанието си именитият готвач, показа проверка на „България Днес“.
Друго тяхно желание е бобът и лещата да не са толкова воднисти. Ще настояват за вкусна риба, която той би могъл да направи по свой майсторски начин. Пандизчиите силно се надяват от Софийския централен затвор, където първо ще попадне Андрей Токев, да го разпределят в тяхното общежитие и с администрацията си да разберат кой да им готви, споделят пред вестника близки на осъдените за по-леки престъпления, сред които ще бъде Андре Токев.
Не е изключено през деня Токев да работи на външни обекти, а вечер да спи зад решетките. Възможно е да работи в ресторанта на свой приятел, но всичко е въпрос на договорка. Ще получава и заплата - макар и минимална от 100 до 300 лв. От Софийския районен съд съобщиха че са одобрили споразумението за седем месеца затвор и глоба от 450 лв., разноски по делото 550 лв. и отнемането на книжката на Токев за година и половина. Към това наказание е добавена присъдата - условна от три месеца затвор, която също. Така общото му наказание стават 10 месеца, но ще остане зад решетките най-много осем, тъй като ще бъдат приспаднати двата месеца, през които беше под домашен арест.
Токев беше спрян от полицията на 31-и октомври след сигнал на граждани за пикап по джанти който криволичи опасно по пътя на Околовръстното в София. Кадри в медиите показват как шофира близо километър само по джанти и накрая едната се запалва./хотарена

Публикувана на
21 Януари 2022 година