Новина от категория България
Архив на публикациите

Някой питал ли ни е да влизаме в НАТО!?

Изявлението „България е направила своя избор да бъде член на НАТО“ всъщност не отговаря на истината. Българският народ не е избирал подобно нещо.
Петър ВОЛГИН

Решението да станем член на НАТО беше взето от политическия елит на страната. Тоест 100, 500 или 1000 души решиха нещо и го сведоха на останалите няколко милиона.
Съгласете се обаче, че много често има огромна разлика между вижданията на елита и настроенията на обикновените хора.
Горепосоченото изявление щеше да бъде вярно, ако у нас се бе провел референдум по темата да бъдем ли членове на НАТО или не. Както знаете, такъв не беше проведен. Вероятно защото на всички беше ясен резултатът от него.
Дори и в момента най-правоверните евроатлантици са на мнение, че подобен референдум не бива да се прави. Защото дори и те знаят какъв ще бъде резултатът от него. Когато мнението на народа се различава от мнението на елита, управляващите стават твърди като скала в желанието си да не се допитват до гражданите.афера
Коментари в мрежата:
Българин: Аз съм служил в армията на България. После дойдоха страхливите дупедавчета и отмениха военната служба и за да си прикрият страхливите и кирливи гъзове решиха, че като няма кой НАТО ще ги пази. Аз служих за да пазя Бълария, те за да не служат продадоха България на НАТО. Това е голата истина.
Gnus: Помня преди години един приятел, вече бивш военен, как разпалено ми обясняваше,че като ни били приемели в НАТО, заплатите им автоматично щели да станат натовски, защото в този съюз всички били равни. На почерпката за пенсионирането промълви „Ама как истински ни лъжеха години наред… че можеше и да не им се получи натото…“.
БЕЗБОЙКО: Не само в НАТО но и Европейския Бардак. Никога народа не е питан за това.А тези джендъри по етажите на власта да бъдат съдени за грабежа и геноцида над България. Съкращаване на администрацията и закриване на областните управи. Кога ще се извършат всички тези човешки неща?
Българка : Да се направи референдум и българите да гласуват дали и защо искат или не България да е член на НАТО.
Всичко друго е предателство на определени политици вчера и днес спрямо народа.
Анонимен: Колкото ни питаха за НАТО, толкова ще ни питат и за еврото! Продажните политици се страхуват от волята на народа, защото ще лъсне истината! В холандската преса бе съобщено, че Нидерландия ще предостави два изтребители F-35 по желание на НАТО и те ще бъдат разположени в България. И Испания обмисля да изпрати бойни самолети в България, докато няколко бойни кораба вече са тръгнали към Черно море. Дали има някой нормален българин, който да го радва факта, че САЩ и шепа атлантически подлоги ни направиха „фронтова държава“? Колкото повече чужди войски в България, толкова повече насочени руски ракети към нас…
Емил Боев: Ocтa Гaньo – Aдoлф,пoнacтoящeм Джo,винaги e рaбoтилa прoтив прaвocлaвиeтo и Бaлкaнcкият мир.Гaньo нe търcи приятeли,търcи гocпoдaр,кoгoтo дa „cлушa“. Мрaзи cвoбoдaтa,oбичa cлoбoдиятa,чaлгaтa и дa cи имa чeкмeджe!“

Публикувана на
22 Януари 2022 година