Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Гилотината на лорд Минчев не се церемони

Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.
Моника Валериева облечена в обувка
Гледана без очила с прецизна оптика, Моника Валериева изглежда като облякла сценична обувка. Ламето, според мен- един вариететен избор, самотният ръкав и долуподписаните гънки, правят рокличката да изглежда на обувка с много висок ток. В сърцевината на тази ламяна „обувка“ са се настанили две диско топки, които макар и да не светят, блестят с пълна светлина. Дори човек със скромни сексуални намерения би се загледал и променил мнението си за живота. Браво Моника, това е впечатляващо! Понеже не съм компетентен в тази област на модата, не ви ли прилича материята на сутиена като такава за навес на балкони и други външни съоръжения? На мен- да! Нищо, все пак съдържанието си струва подръжката. Докато неволно надничам под роклята, май ще се окаже, че това е корсет, окончаващ в полята на съблазънта. Пак чудесно! Прическата мяза на набързо вързана след плаж, на който е уговорена спешна вечеря. Обеците заслужават своите канарчета, които да се люлеят до несвяст и да паднат в чинията с десерта, ако такъв е предвиден. Гаджето гледа и вика- Ох. Аз го гледам и си викам- Ах.
Раева като на Априлския пленум?
Допада ми модната наивност на Илиана Раева- истински плач по естетическото минало. Сакото, което по време на Априлския пленум би било актуално, днес изглежда като жалък помен на времена, стъпкани от тежкият крак на съвремието. Карето, с цвят на ушна кал, може би щеше да е релевантно на някои днешни тенденции, но вирнатите краища на раменете искрено ме разсмиват. Те правят сакото да прилича на зайче от Плейбой или на котешки ушички, подаващи се от сайванта. За да носи една жена поло, трябват няколко условия, а Раева не се класира в нито едно. Условията са мои и ще я разбера, ако се опита да ми противоречи. Цепката принизява достойнствата на една елегантна стилистика, когато се намесват мечти, пост и въображение. Стига снимката да не е правена твърде отдавна, намирам прическата за отложено „плащане“ към времена, когато Бригита Чолакова беше на екран а Миодраг водеше Златният Орфей. Бих подчертал очите по друг начин, не с въглен.
Двама Павлови мода не правят...
Не е торта Павлова, нито е Комисията Павлов, нито е кучето на Павлов... Тогава- що е то, двама известни мъже с една фамилия, която дори не е Фамилия Тоника? Звездните симпатяги Митко и Орлин се оказват заедно не само на един квадратен метър, но и в позиция на еднакво не добре облечени. Вляво- Негова Естетическа Светлост, свети в сако, навярно подбрано в последния момент от гардеробиерка, която в същото време е гледала На всеки километър. Сакото, нямащо нищо общо с панталона, освен двата нюанса синьо, е поставено под пълна обида от папийонката, килната вляво, сякаш се кара на ужасния ревер. Обувките на комисаря Павлов са като два мини танка, тракащи в безмерната пустош на модата. Много по-зле е работата при Орлин, където сакото няма другарче в лицето на нито едно от облечените неща. Обичаният певец е красиво зализан, макар Васко Петров преди години да иззе тази форма на мъжка привлекателност. Ризата и панталона, с цвят на улична табела, се свиват под вишнената угроза на сакото. Обувките, както и при Митко могат да си намерят работа при някой багерист.
Модна хармония в кралство Хармония
Титулованата кралица на националното СПА общество Юлия Забунова е изборът ми за стил тази седмица. Загадъчната тиара, с която я разпознаваме в обществото, потвърждава статута и на уважавана дама и поради модните обстоятелства, които създава. Зад огромния букет прозира стилна дантелена блуза с елегантна дълга пола а прическата е истинска дворцова находка. До Забунова- бизнесдамата Дина Михайлова, показва дизайнерски шик от кадифе и въображение. Дълбочината на синьото е подчертана от материята и от ситните златни мъниста. Косите са красив спомен от 60-те, когато Бриджит Бардо, София Лорен, Клаудия Кардинале, учудваха света с модния си подход.
Наско-Червената шапчица или вълкът?
Макар новогодишните празници да отминаха, в Наско Колев седи онзи празничен дух, повел го към този патетичен избор. Пуловер на еленчета, снежинки, зигзагообразни шарки и сатенен наглед панталон, оформят картинка, която не бих закачил и над камината в механата си. Ако имах такава. Мога да кажа като мъж на мъж /не се смейте/, че тази визия смъква до 30 процента от секксапила на Наско. Гаджето вика от кухнята- ами значи, той съвсем ще остане без сексапил. Запращам един отрязан лимон и гаджето млъква. Много съм навит на Наско, всъщност на сребърната му гривна, която би подхождала на лявата ми китка. Относно еленчетата, чудя се , наистина, защо едните са обърнали гръб на другите и дали това е анималистичен конфликт или певецът има скрито послание, което не разшифровам. Елените са с рога- друга тема, която няма да пришивам към образа на естрадния любимец, който гордо носи червената шапчица без да е Червената шапчица. Харесвам неумолимия му поглед, който сякаш казва- Лорде, каквото и да напишеш, пука ми. Така де- това и направих.

Публикувана на
22 Януари 2022 година