Новина от категория България
Архив на публикациите

Емилия дала 300 бона за клип със загиналия Денис

В последните дни на бременността си е Емилия, всеки момент очаква щастливото събитие, а феновете се вълнуват. Но за нещо съвсем друго е тяхното вълнение - почитателите на кръшния жанр умоляват певицата да пусне новата си песен с покойния Денис Теофиков, който наскоро напусна този свят.
Малко след смъртта на младата надежда на фолка се понесе слухът, че Теофиков и Емилия са записали общ дует и са снимали клип към него, за който е похарчена огромна сума. Когато Денис си отиде в края на октомври, Емилия пусна жалейка в социалните мрежи и съболезнования към семейството му. Оттогава в съобщенията си тя нито е споменавала Денис, нито общото им парче. Емилия акцентира върху успеха на друга своя песен, както и върху факта, че е бременна.
Вместо да се радват на наближаващото събитие, феновете на Емилия всеки ден я молят за новия дует с Денис. Двамата вече имат няколко общи парчета, а сега прогнозите са, че заради трагедията новият дует ще бие всички рекорди.
"Сигурна съм, че питате с най-добри намерения, но въпросът ви е нетактичен. Когато преценят, ще пуснат клипа. Питате ли Емилия с каква мъка ще я пее тази песен, както и другите две, които не спират да се слушат?! Ако преценят и близките са съгласни, някой ден може и да я чуем. Волята е тяхна. Емилия и всички около нея прекрасно знаят, че това е най-чаканата песен. Просто да бъдем по-тактични. Поклон пред Денис!", започва спор между фенки на Емилия. "Емилия е дала много пари за този клип, около 300 хиляди лева", казва друг почитател.
"Искаме песента с Денис, моля те, това е последният ни шанс да го видим!", умоляват бременната в 9-ия месец Емилия.
Междувременно тя успя да си навлече и критиките на част от феновете заради точното прекопиране на визия на една от големите рап звезди в Америка - цветнокожата Карди Би. Афроамериканката също е бременна и се пусна чисто гола с пластмасов "корсет", плътно прилягащ и разкриващ формите й - все едно е чисто гола. Същото прави сега и Емилия, но феновете бързо се усетиха откъде иде "вдъхновението".

Публикувана на
22 Януари 2022 година