Новина от категория В общината
Архив на публикациите

17 спирки в „Тракия“ с видеонаблюдение

17 спирки в ЖР "Тракия" вече имат видеонаблюдение. То бе монтирано, за да се сложи край на вандалските прояви. Не веднъж заслоните за пътуващите бяха потрошавани, а ремонтът на всеки един излизаше солено на бюджета.
"Използвам случая да кажа на вандалите - имаме 17 спирки с видеонаблюдение, така че следващия път си помислете хубаво, преди да действате", сподели кметът на район "Тракия" Костадин Димитров. И се похвали с поредното пространство ремонтирано пред блок 21 в комплекса.
"Има домоуправители, които носят промяната на местата, където добросъседстват. Саниран блок и помощ от нас , за да стане пред входа най-малкото безопасно", каза кметът и благодари на всички за добрите думи и на изпълнителите за бързото преобразяване на пространството.
"На всички, които ще питат пред нас кога, казвам, че не сме спирали и се надявам да продължим в същото темпо, което , разбира се, зависи и от бюджета, гласуван за "Тракия", обясни Костадин Димитров. Междувременно той уточни, че започва и запълването на неравностите по Околовръстното на "Тракия" и други места.

Публикувана на
22 Януари 2022 година