Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Щерката на Ванко 1 с любовно откровение

Дъщерята на Ванко 1 - Ивана Главчева отново привлече вниманието, този път с любопитно откровение, което предизвика бурни реакции сред последователите й в социалната мрежа.
Наскоро брюнетката сподели интересен цитат, свързан с красотата, който явно е и нейната представа за външен вид, а и не само за външен, а и за чисто човешки качества.външния вид.
"Истината за красотата е, че тя няма нищо общо с външния вид", гласи цитата. Ивана не е известна с корекции по тялото и лицето си (може би в устните има малко хиалурон), и именно това е една от причините вероятно да споделя подобна мисъл.
Наскоро името й се свърза с влогъра Васил Андонов, по-известен като Pickpukk и Андон, защото двамата посрещнаха заедно Нова година в Пампорово и качиха общи сторита. Припомняме, че през 2021 г. влогърът се раздели с дългогодишната си приятелка, влогърката Никол. Ивана пък имаше връзка със състезателя по спортна стрелба Ангел Чонин. Връзката им обаче не продължи твърде дълго и още през миналата година общите им снимки в Instagram бяха изтрити. На този етап не е ясно дали между Ивана и Андон има нещо повече от приятелство./show.blitz.bg

Публикувана на
23 Януари 2022 година