Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни се пише тази неделя

Видяна: 12627 пъти

Овен
Родените в първата декада сами ще си създадат проблеми или ще провокират старите конфликти, ако не уточнят спорните въпроси. Водете преговорите на място, пътувайте ако се наложи, но не използвайте услугите на посредници. Колкото по-бързо разрешите споровете, толкова по-малко ще са проблемите и притесненията ви в следващите дни. Ще ви бъде оказван натиск.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
Ден за пътуване, за делови и приятелски срещи и посещения, носещи перспектива за бъдещото ви развитие. Ден на личния ни триумф. Всеки на своето място ще получи максималното и може да влезе в нова среда. Кандидатствайте по спонсорски проекти, рекламирайте се. Денят носи изцеление от болките. Поне един проблем ще се разреши и остане в миналото. Действайте активно.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Днес шансовете са на ваша страна. Всичко, което придприемете ще носи късмет и ползи. Родените в първата декада са стимулирани повече от другите. Едно пътуване не само ще разнообрази живота ви, но може и да ви събере и срещне с бъдещите ви партньори в работата и в живота. Дава се клетва за вярност, някой се жени, а друг подава ръка за съвместни действия в кризата. Действайте.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Рак
Днес и утре сте под въздействието на рискови аспекти. В живота и пряката ви дейност ще се появи неприятен и опасен дразнител. Родените в първата декада ще изживеят усложняващи събития и срещи, които ще протичат с нарастваща агресивност. Претенциите към вас се увеличават. Постарайте се да отговорите на предизвикателствата. Който е по-добре подготвен и информиран ще спечели.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Лъв
Ден за пътуване, за лични и делови срещи, за преговори и постигане на споразумения по важни и за двете страни въпроси. Чудесен ден за първа среща, за обвързване и брак. Изискването е да не лъжете другия и себе си, да сте пределно точни и лоялни. Подложете на проверка тези, с които смятате да вървите напред, но и вас ще тестват по различни начини. Подходящите хора се намират.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Ден за пътуване, за срещи с бъдещи спонсори и партньори в бизнеса. Направете огледи на терени и се свържете с тези, с които ще търгувате или работите съвместно в бъдеще. Може да се разберете за изгодни покупко-продажби. Има възможност да се търгува и с полуготова продукция и да се осъществяват бартерни сделки. Помислете как да затворите производствения си цикъл.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Везни
Днес и утре Луната ще се движи във Везни в конфликт с планетите в Козирог. Предстоят рокади на всички нива. Нараства и се насъбира енергия на протеста към някого и нещо. В следващите два дни това може да доведе до агресивни дейстивя след навлизането на Марс и Меркурий в Козирог. Старайте се да туширате недоволството и да се разберете мирно с околните по спорните въпроси.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Скорпион
Днес може да се поемат умерени рискове и да се приемат нови оферти. Преговаряйте за цени на стоки и услуги. Рискувайте умерено. Днес кръвта се пречиства, отношенията също. Време е да се разберете по спорните въпроси и да изключите от играта тези, които не отговарят на изискванията и нуждите ви. Пътувайте и на място уточнете неща, които не са за споделяне със странични хора.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Ден на успехи и постижения. Пътувайте, водете преговори, уредете си срещи с приятели и важни за бъдещето ви хора. С лекота ще излезете от всяко зацикляне и личен проблем, ще се изправите и направите важна крачка напред. Ще ви правят остъпки от цени на стоки и услуги и сами може да продадете непродаваемото. Ще си проличат родените да побеждават. Опитайте пак.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Козирог
Венера от вашия знак е в конфликт с Луната. На никого не може да угодите, особено ако сте включени в любовен триъгълник. Може да се провали пътуване или да се смени програмата ви в последния момент. Качвате кръвното и адреналина, предстоят тежки емоционални разговори и лични обяснения. Водете принципна политика и не лъжете, освен ако няма накъде. Хващат ви в крачка.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Водолей
Един от най-силните ви и успешни дни за месеца. Всичко предприето ще носи ползи и ще защитава личните ви интереси и позиции. С всеки може да се съберете и разберете. Подайте си ръка за обща работа и живот. Пътувайте и на място се разберете по въпроси от взаимен интерес. Срещите ви не са случайни, в живота ви може да се появи отдавна чаканият спонсор или любим.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Риби
Днес може да си позволите повече личен разкош, приятни и релаксиращи моменти и пътувания. Между другото може да свършите и добра работа, да се запознаете с полезни за бъдещето ви хора и да установите ценни контакти. С пълна сила вървят бартерните отношения и се правят сделки с полуготова продукция. Ненужното за един е ценно за друг и така сделката се урежда.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве\ монитор

Публикувана на
23 Януари 2022 година