Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Какво ни очаква тази година

Ето какво да очаквате от сезона на Водолея тази година според зодията си:
ОВЕН
В момента обръщате голямо внимание на приятелите си, но все още намирате време за създаване на нови връзки. Може да се почувствате сякаш групата ви от приятели постоянно се размества и променя. Просто се учите да се вписвате в обкръжението, което най-добре ви подхожда!
ТЕЛЕЦ
Всички погледи са насочени към вас, особено на работа! Това е чудесно време да се свържете с колегите си и особено с вашия шеф. Изглеждате като по-приветлив човек и също се чувствате допълнително мотивирани. Изиграйте правилно картите си и скоро може да ви очаква повишение или бонус.
БЛИЗНАЦИ
Разнообразието е подправката на живота, а вие сте винаги готови за нещо ново. Вие сте фокусирани върху включването на всякакви различни хора, места и проекти в живота си. Не приемайте нещата твърде сериозно, Близнаци – този месец е изцяло за разширяване на хоризонтите ви. Ще бъде забавно!
РАК
Вие сте един от чувствителните знаци на зодиака, но Водолеят е най-големият възможен „мислител“. Иначе казано, този месец ще е малко труден за вас. Вие работите предимно на емоционално ниво, но точно сега се насърчавате да се свързвате с хора (особено с партньора си) на интелектуално ниво. Ще се справите!
ЛЪВ
Това ще бъде сезонът на връзките за вас! Слънцето сега осветява зоната на взаимоотношенията на вашата диаграма, така че ако сте необвързани и готови да се посветите на един човек, имате късмет! Само едно предупреждение: не е моментът за разговора „на какъв етап е връзката ни“, заради ретроградния Меркурий. Ако вече сте обвързани, поздравления – насладете се на допълнително романтично време с партньора си.
ДЕВА
Работата става много по-натоварена за вас, Деви. Всъщност това е голям транзит за работната сфера, по време на който се грижите за бизнеса, но не е задължително да постигате големи цели. Това е добре! Този месец е изцяло за подреждане на графика ви, опознаване на колегите по-добре и връщане на работния ви живот в правилната посока.
ВЕЗНИ
Любовта е във въздуха! Зоната на романтика, секс и забавление във вашата карта е осветена през този сезон на Водолея, така че ако търсите бързи срещи или гореща връзка (или две), имате късмет! Няма да кажем, че ще преуспеете на 110%, но със сигурност ще имате вълнуващ, оптимистичен и супер горещ сезон на Водолея тази година!
СКОРПИОН
Животът у дома се превръща в много по-голям приоритет за вас. Независимо дали прекарвате повече време със семейството си, да се забавлявате със съквартирантите си или просто правите ремонт, можете да очаквате да се чувствате уютно у дома през този месец. Опитайте се да гледате на това като на почивка от забързания, хаотичен свят навън.
СТРЕЛЕЦ
Телефонът ви не спира да звъни, съобщенията ви заливат, а социалният ви живот просто процъфтява! Този месец е свързан с прекарването на време с хората в непосредствена близост до вас – приятели, братя и сестри, съседи и роднини – и шансът да ги опознаете по-добре. Тази енергия може да доведе до това, че ваш познат или съседът ви ще стане ваш близък приятел. Забавлявайте се!
КОЗИРОГ
Трябва да се научите да планирате по-добре. Зоната на финансите на вашата диаграма се активира и е по-вероятно да харчите излишно за неща, от които всъщност не се нуждаете. Опитайте се да се съсредоточите върху печеленето или спестяването на пари, вместо да ги харчите. Като се има предвид това, има и голям шанс да получите бонус или да спечелите малко допълнителни пари.
ВОДОЛЕЙ
Честит рожден ден, Водолеи! Каквото или когото искате в живота си, е лесно постижимо в момента и ако има големи работни места или проекти, които сте чакали да започнете, сега е моментът! Просто знайте, че новите преживявания, взаимоотношения и работа, които започвате сега, ще имат дълготрайно значение.
РИБИ
Успокойте се, Риби. Сезонът на Водолеите често е тихо, интровертно време за вас и тази година не е изключение. Време е да пуснете хората и нещата, които вече не ви служат, и да се опитате да продължите напред от миналото. Презаредете батериите си, починете си и се подгответе за предстоящата година. По този начин, след като сезонът на Рибите настъпи, можете да започнете месеца на рождения си ден като най-добрата версия на себе си. Една.бг

Публикувана на
23 Януари 2022 година