Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Вдовица погреба 4-ия си съпруг и се пусна по бански

66-годишната Ирина Хакамада сподели в Instagram с абонатите си снимка, която направи в последния ден от ваканцията в Мексико. Журналистката позира на брега на Тулум в черен бански костюм, показвайки тонирана фигура, която обикновено крие зад бизнес костюми, и тяло, покрито с татуировки.

"До скоро Тулум. Чао чао", написа тя под снимката, но нейните 2,5 милиона фенове все още бяха фокусирани върху външния вид на звездата. Те не можеха да повярват, че на 66 е възможно да има толкова плосък корем и добре тренирани крака. Те написаха в коментарите: "Ти определено си вещица и знаеш тайната на вечната младост!", "Уау, това е огън!", "Ирина, искам да бъда като теб!"
Но най-вече абонатите бяха привлечени от татуировките на Хакамада, чийто брой и размер бяха невероятни. Те изобщо не пасваха на строгия стил на журналистката, но очевидно бяха смислен избор. Неин фен попита какво означава пеперудата на корема на Ирина и тя отговори просто: "Душа".
В Мексико блогърката почива сама: четвъртият й и последен съпруг почина миналата година от сърдечен удар. Но дори приживе бракът на Хакамада с Владимир Сиротински не беше лесен. Те прекараха няколко години заедно, но поддържаха отворена връзка - на всеки беше позволено да има любов отстрани.
Невъзможно беше само да се разделят, защото общата им дъщеря Мария, която е родена със синдрома на Даун, не може да понесе това. "Маша се разтресе веднага, има много фина психическо състояние, усеща всичко. За нея семейството е татко и мама заедно", каза Хакамада в интервю.блиц

Публикувана на
23 Януари 2022 година