Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

В четвъртък в Пловдив ще съдят Мегз, тя тайно се омъжи в Дубай

Изминаха две години и половина от катастрофатам предизвикана от Миглена Каканашева в Раковски. При инцидента 71-годишна жена пострада тежко, а причината – Мегз не е спряла на знак „Стоп” и отнела предимството на лек автомобил „Хонда“.
Освен всичко това, по време на произшествието, дизайнерката е изтърпявала административно наказание – лишаване от свидетелство за управление на МПС.
Спрямо Каканашева е било повдигнато обвинение, което през юли миналата година било частично прекратено. Първоначално тя е била подведена под отговорност за това, че е причинила средна телесна повреда след управление на моторно-превозно средство без нужната правоспособност.Оказва се обаче, че правната квалификация е била неточна, тъй като „неправоспособност” се отнася за лица, които никога не са имали книжка, отнети са им всички контролни точки или орган на реда е издал заповед за отнемане на правоспособността.
В четвъртък Каканашева ще отговаря за катастрофата пред Темида. След две години и половина най-накрая тя ще се изправи пред Районен съд. Съдейки от личния й профил в момента тя е в Дубай, където явно се е омъжила. За жениха не се знае нищо. Според слуховете той е богат арабски шейх. На снимка, която е пуснала сама, Мегз тя има бинди на челото. За мистериозния мъж на Мегз не се знае почти нищо. Според слуховете е ултра богат арабски шейх, който изцяло издържа Каканашева и затова не ѝ се налага повече да шие дрехи.
Прави впечатление обаче, че бившата дизайнерка има бинди на челото. Червената точка символизира принадлежност към един-единствен мъж. В Индия се слага върху челата само на омъжени жени. Традицията се среща също и в джаинизма и будизма, но не е типична за мюсюлманите.
Това подсказва, че мъжът до Мегз най-вероятно е от индийски произход, а с червената точка Каканашева показва уважение и почит към културата му.
Ако в четвъртък Мегз не се появи в съдебна зала, процесът ще бъде отложен за нова дата.

Публикувана на
23 Януари 2022 година