Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

„Ще ви изпозастрелям всичките като кучета! “

Мъж полудя заради хвърлена пиратка и извади пистолет срещу деца. Това стана в пловдивско село. Три деца обикаляли и хвърляли пиратки. Когато минали покрай една от къщите, бомбичката попаднала на терасата.
Гръмнала точно до стаята на 2-годишно дете, което спяло. Събудило се от гърмежа, а баща му се вбесил. Взел револвера си и фенер, след което излязъл на улицата, за да търси калпазаните. Видял ги, извикал им да спрат и да не мърдат. Отишъл при тях и насочил пистолета към главите им, крещял: „Ще ви изпозастрелям всичките като кучета! “.
Накарал ги да покажат съдържанието на джобовете си, за да види кой има пиратки, като през цялото време пистолетът бил насочен към главите им. Към тях се приближили още две момчета, като същите действия разяреният родител предприел и към тях. Едно от пострадалите момчета казало, че минути преди тях пред къщата им минали други младежи.Тогава мъжът тичешком се отправил към указаната посока. Петте деца използвали това, за да се разбягат, били много уплашени.
Случката датира от 12 януари 2020 г. Утре обаче ще се проведе първо заседание по делото след две години. Бащата е с две обвинения - за заплаха за убийство и за незаконно оръжие. Ако признае вина, делото ще премине по съкратената процедура.марица

Публикувана на
23 Януари 2022 година