Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Люси Дяковска с нова любовница

Люси Дяковска май е успяла да излекува нараненото си сърце, след като през лятото се ожени за знойната танцьорка Марчела, а през есента се разведе с нея. Изглежда, че вече има нова тръпка. Това е продуцентката Геновева Христова, която заведе на „Евровизия” младата Виктория Георгиева.
Според слуховете, Вики е имала 3-годишна връзка с шефката си, но през лятото двете са се разделили.
Връзката на Люси с Геновева е съвсем прясна. Двете са се запознали наскоро. Тя показа късметче „запознанство”, което й се е паднало с кафето, като уточни, че запознанството вече се е случило. След това пусна снимка на Геновева, която си играе с кучето й в заведението в центъра на София, в което певицата пие въпросното кафе. Дяковска публикува още няколко кадъра в социалните мрежи, от което става ясно, че отношенията им са меко казано изключително близки.
Продуцентката имаше сериозна връзка с младата звезда Виктория Георгиева, която успя да заведе на „Евровизия” миналата пролет и дори да я класира на финалите в конкурса. След музикалния форум обаче двете са се разделили. Продължават да поддържат приятелски и делови отношения, но връзката им поне от половин година е история.хотарена

Публикувана на
23 Януари 2022 година