Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Злодей закла жена си и двете си деца

В руския град Канск (Красноярска територия) семейство от 4 души беше намерено намушкано до смърт.
По предварителни данни 38-годишният Николай Куропаткин бил много ядосан на съпругата си Светлана заради развода, който се състоял на 17 ноември.
Повече от месец мъжът не си намирал място, пиел, карал се с бившата съпруга и я заплашвал. Конфликтът достигнал кулминацията си миналата седмица. Николай първо намушкал сина и дъщеря си, а след това се разправил с бившата си любима. Накрая се намушкал с нож във врата.
Куропаткин не е осъждан преди, не е регистриран никъде.
„Тя избяга от него с децата в един момент, не му позволяваше да се вижда с тях след всичко. Биеше я постоянно, тя дълго търпя. Успя за се откопчи от него и за пръв път беше щастлива. Тя щеше да се омъжи за новия си приятел," разказва семеен приятел.
"Спокойно, тихо момче, винаги се държеше подобаващо в компания, знам, че напоследък имаше разпад в семейството. Водеше здравословен начин на живот, спортуваше и се придържаше към правилното хранене."
„През октомври, на рождения ден на сина си, Николай започна брутално да бие съпругата си Светлана. Поради факта, че тя похарчила всички пари за тортата и забрави да изтегли пари от картата. Той биеше, биеше, биеше. Тогава 11-годишното момче се застъпи за майка си - той счупи касичката си и даде всички пари от там на баща си. Куропаткин се успокои и пусна жена си."
Скоро след това тя го напуснала с децата.блиц

Публикувана на
23 Януари 2022 година