Новина от категория Огледалото
Архив на публикациите

6 модни тенденции при денима

Вижте кои са актуалните тенденции при дрехите от деним за предстоящия сезон. Модерните дънки за пролет/лято 2022 - 6 тренда, за които трябва да знаете.
1. Дънки с ниска талия
Дънките с ниска талия са намигване към модата на 90-те години. Но тази секси тенденция периодично се завръща сред топ трендовете, както се случва и през пролет/лято 2022. Дънките с ниска талия често се комбинират с къс топ.
Но истината е, че това съчетание не е особено подходящо за ежедневието. В тези случаи ви препоръчваме да комбинирате с блуза по тялото, прибрана в дънките или със семпло боди. добавете дълга жилетка и имате завършена пролетна визия.
2. Артистични дънки
Зад това толкова общо обяснение се крият всички необичайни дизайни, за които можете да се сетите - изрисувани крачоли, съчетание от няколко цвята деним, бродерии и камъчета. Всичко, което е необичайно, цветно и открояващо се.„
3. Торбести дънки
Торбестите дънки са още едно намигване към ретро модата. Те са почти винаги с висока талия. Крачолите са силно разкроени - понякога от коляното надолу, понякога още от областта на ханша. Подходящи са, ако предпочитате небрежния и уличен стил.
4. Леко разкроени дънки
Леко разкроените дънки са ви любими, ако обичате да ги съчетавате с боти или обувки на висок ток. Този модел напомня малко на чарлстон и е идеален за издължаване на фигурата. Но бъдете внимателни за дължината на крачолите. Тя трябва да е един пръст над подметката, за да не се влачи. В противен случай, освен че не изглежда добре, денимът добива непоправимо мърляв вид.
5. Разнообразие от рокли и поли
Деним полите и роклите във всевъзможни кройки се завръщат при модните тенденции. Нежни, женствени и изработени от мек дънков плат, те са подходящи за работа и свободното време.
6. Деним от глава до пети
Едно от най-актуалните съчетания за сезона е деним от глава до пети. Съчетайте дънки с дънково яке или риза от деним. Може да се придържате към комбинация в един тон или да използвате разноцветни дънкови дрехи.

Публикувана на
15 Май 2022 година